Arama sonuçları: *

1. leroxy

İnternette Kesintiler Geliyor - TT POP Çalışmaları 2.Bölüm

Dostlar geçtiğimiz günlerde POP Çalışmalarının kasım ayından sonra tekrar başladığını belirtmiştim. Hatta dün gece saat 2'de internet 20dk süreyle kesildi ve geri geldi. Bu durum benden kaynaklı değildi çünkü hat değerlerimde bozukluk yoktu. 9-10-11-12-14-15-16-17 Şubat tarihlerinde birçok...
  2. leroxy

Türk Telekom: 2020 Yılında En Çok Data Tüketimi Olan İl Şırnak!

Türk Telekom abonelerinin 2019 yılı için Türkiye genelinde abone başı aylık ortalama data kullanımı 129,63 GB iken, 2020 yılında bu değer yüzde 44 artışla 186,57 GB’a ulaştı. Türkiye genelinde Türk Telekom kullanıcılarının aylık ortalama upload hacmi ise abone başına 9,29 GB’dan yüzde 55 artışla...
  3. leroxy

[Özel Röportaj] Türk Telekom ve AYKOME - Internet Muhabbetleri #1

Öncelikle buradan Telekom Beye teşekkür etmek istiyorum. Kendileri her ne kadar 5 kez benim fiber talebimi onaylamasa bile ve bu fiber sürecini 1 Mart 2021 Ve sonrasına aktarsa bile yine de bana mevcut altyapımdan 100Mbps hız verdiler. Ping sorunu yaşadığım zaman ise yazdım çözdüler. Hız sorunu...
  4. leroxy

Türksat 5A Uydusu Yakın Zamanda Fırlatılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu "Pazartesiyi salıya bağlayan gece Türksat 5A uydumuzu uzaya fırlatacağız. Programını yaptık. Onun heyecanını taşıyoruz şu anda'' açıklamasında bulundu. Önlerindeki pazartesiyi salıya bağlayan gecenin Türkiye için önemli bir gün olduğuna dikkati...
  5. leroxy

TurkNet Altyapı Sorgulama Yenilendi !

Bilgilendirme: TurkNet Altyapı Sorgulama Yenilendi! TurkNet, geçtiğimiz gün yaptığı bir altyapı sorgulama düzenlemesi sonrası sorgulama sayfasına kendisine de yer verdi. Şu anda sadece Istanbul ve Izmir İçin Talep ve proje planlanan TurkNet GigaFiber altyapısının gelecek zamanda adresinize...
  6. leroxy

Sizce 5G Zararlı Mı ?

Birisi diyor ki "hocam o iş öyle değil bak 5G insanları öldürecek yakacak bizi." Diğer birisi diyor ki "ya senin öğle saatinde güneşten aldığın zarardan bile daha az neyi tartışıyorsun ?" Sizce ? Zararlı Mı ? Normal bir şey Mi ? Mesut Çevik:
Top Bottom