Arama sonuçları: *

1. KeReM 1963

Artık indirimlerde son 30 günün en düşük fiyatı baz alınacak !

Umarım doğrudur sahte indirimlerden bıktık.
  2. KeReM 1963

AMD Radeon RX 6600 XT'ye ait tüm özel tasarım kartlar görüntülendi

PowerColor RX 6600 XT Red Devil ve Hellhound PowerColor, Red Devil ve Hellhound modellerini resmi olarak tanıttı. Red Devil, RDNA2 nesli ekran kartlarındaki ilk çift fanlı Red Devil'dir. Kartın tam boyutu PowerColor tarafından henüz açıklanmadı, ancak kesinlikle şimdiye kadarki tüm RX 6600 XT...
  3. KeReM 1963

AMD Radeon RX 6600 XT 11 Ağustos'ta satışta ve teknik bilgileri !

Çoğu kişinin merakla beklediği RX 6600 XT " AMD Türkiye Instagram " sayfasından özellikleriyle beraber çıkış tarihide açıklandı. Fiyatının 5K civarı olacağını düşünüyorum ve RTX 3060 tan daha güçlü olacaktır.
  4. KeReM 1963

AMD RDNA 3 Mimarisi ve Radeon RX 7900 XT Detayları Sızdı

Gün yüzüne çıkan yeni söylentilere bakılırsa AMD’nin RDNA 3 ile birlikte çok önemli değişiklikler yapması bekleniyor. Bunların arasında çok çipli GPU tasarımı, yüksek çekirdek sayıları ve gelişmiş bellek tasarımı yer alıyor. Üretim sıkıntılarının devam ettiği şu günlerde henüz RDNA 2 tabanlı...
  5. KeReM 1963

i9-12900K, Cinebech R20’de Ryzen 9 5950X’i Geride Bıraktı

Yaklaşan Intel Core i9-12900K “Alder Lake-S” CPU’ların karaborsada satılmaya başladığını duymuştuk. Bu durumda sızıntıların artması muhtemelen görünüyor ki şimdi Cinebench R20 testiyle karşı karşıyayız. Yeni amiral gemisi işlemcinin, çok iş parçacıklı testlerde AMD’nin amiral gemisi Ryzen 9...
  6. KeReM 1963

Nvidia RTX 3000 Super serisi ekran kartları sızdırıldı

Nvidia Ampere sızıntılarıyla mükemmel bir geçmişi olan saygın haberci kopite7kimi, Nvidia'nın şimdiden GeForce RTX 30 serisi Super kartlarını hazırladığını iddia etti Sızıntıya göre, GeForce RTX 30 serisi Super grafik kartları, Super olmayan benzerleri gibi Samsung'un 8nm üretim sürecini temel...
  7. KeReM 1963

Intel i9-12900K, i7-12700K ve i5-12600K İşlemci Özellikleri Sızdı

Intel’in 12. nesil Alder Lake-S masaüstü işlemcileri yaklaşırken sızıntılar da artmaya başladı. Yeni işlemciler LGA1700 soket tipinde gelecek ve piyasaya çıkacak olan 600 serisi yonga setleriyle kullanılabilecek. Şimdi ise teknik özellikleri ortaya çıkan CPU’lara bir göz gezdirelim. Intel Core...
  8. KeReM 1963

Nvidia DLSS ye Ultra Kalite modunu getiriyor.

Ultra kaliteye gerek var mıydı bilmiyorum ama eğer görüntü kalitesinde ciddi bir fark oluyorsa güzel düşünülmüş. Kaynak : https://www.donanimhaber.com/nvidia-dlss-artik-ultra-kalite--135538 https://www.tomshardware.com/amp/news/dlss-2-2-9-0-ultra-quality-mode...
  9. KeReM 1963

Kripto Para İle Ödeme Alımı Satımı Yasaklandı !!!

Shiftdeletenetin Instagram hesabında gördüm 10 dakika önce paylaşmış
  10. KeReM 1963

Zotac tan RGB li oyuncu ayakkabısı

https://instagram.com/zotac_official?igshid=ehrqaac51dyq Detayları bilmiyorum ama çok değişik bir şey olmuş Son gönderiden bi önceki gonderide @zotac_official
Top Bottom