Arama sonuçları: *

1. K

Windows 11 | İndirilenler Klasörleri vb. Yok - Çözümü

Çözümü: Aşağıda belirttiğim iki klasörün içindeki her şeyi silin ve sistemi yeniden başlatın, sorun düzeliyor. %AppData%\Microsoft\windows\recent\automaticdestinations %AppData%\Microsoft\windows\recent\customdestinations Sorun: Dosya yöneticisinde indirilenler gibi şeyler yok, taşıyamıyorum...
  2. K

Windows 10 vs Windows 11

Windows 10 da ki birçok özellik windows 11de ya kaldırıldı ya da başka yerlere gönderildi. Ben bundan dolayı 10 diyorum, peki siz? Biraz tartışalım. Örneğin oyun için hangi iyi olur? Veya iş için?
  3. K

Windows Yükleme Kimliği ile Bilgisayarıma Erişebilirler mi?

Merhabalar. Win 10 key aldım telefonla etkinleştiriyoruz. Satıcı yardım ediyor. Peki ekte gördüğünüz kimliği girerek hani bilgisayarıma vs erişebilir mi? Uzaktan kontrol edebilir mi? Sonradan bir kod girdim ve bilgisayarım etkinleştirildi. 1661775611 virüs girebilirmi bu arada? key sorun...
  4. K

Ucuz Etin Yahnisi Yenmez….

Merhabalar. Ucuz yerlerden key alacak için bu konuyu açtım. Dün 7tlye windows key aldım. (Yalan olduğunu biliyorum) Ve sabah keyim iletilecekmiş. Sabah oldu ve iletildi. Fakat.. kodu giriyorum ve kod yanlış… Evet mükemmel. Ucuz yerlere güvenmemek lazımmış. Neyse. Bunları kayıt altına aldım...
Top Bottom