Arama sonuçları: *

1. lutfullahyaman

Kimsenin çözemebiği Bluetoouth hatası

çoğu kişi bu hatayı alıyor ve hala çözülemedi windows 11 kullanıyorum gamepad bağlıyacaktım gamepad sorun yok bu arada aynısını kulaklığımdada yapıyor neyse cihazı bağlıyorum bağladıktan 1 sn sonra bağlantıyı kesiyor aynısı kulaklıktada oluyor BT Doungle kullanıyorum yaniğ ondada sorun yok...
  2. lutfullahyaman

Bilgisayara Win 98 kurma

Canım sıkıldı ve windows un eski sürümlerinden kurmak geldi aklıma bilgisayara Windows 98 kursam nasıl olur normalde MSDOS kuracaktımda bios falan yazcaz b,rsürü iş var
  3. lutfullahyaman

Fivem Sunucu Önerisi

NON-Whitelist olursa iyi olurda şimdi biliyorsunuz malum türkiyede yaşıyoruz ve enflasyojn kur derken pc fiyatları çok arttı FPS yüksek olabilecek bir server arıyorum varmıdır öyle server
  4. lutfullahyaman

Kayıt yaparken yeşil ekran sorunu

OBS ve Bandicam ikisindede denedim sadece yeşil ekran gösteriyo
  5. lutfullahyaman

Kurulum sırasında yanlış hafıza ve formatlamama sorunu

Sürücü 1 format veya silme yapamıyorum 1731859126 Değerler yanlış
  6. lutfullahyaman

Bilgisayar fotmatladım Windows kasıyor

Başlıkta gördüğünüz gibi lütfen yardım edin yağ gibi akardı şımdi niye kasıyor 1727542174 Bununla ilgili video var elimde ama büyük diye gönderemiyom
  7. lutfullahyaman

Windows XP ISO doyası

Windows XP X64 Professional ISO doyası lazım eskileri yad etmek için biraz da kullanacağım bakacağım hala eskisi gibi mi diye Teşekkürler.
  8. lutfullahyaman

Steam desteği kesilmesine rağmen çalışıyor

Steam desteği kesilmesine rağmen çalışıyor KANITI EEE sizce neden kesilirmi Bir soru daha Windows 7 de çalışıyormu acaba
  9. lutfullahyaman

Tüm zamanların en iyi Windows'u hangisi?

Şu an tam tarih 24.12.2023 bu tariha gelmiş geçmiş sizce en iyi Windows Sürümü Hangisiydi !!DİKKAT!! Benim ricam olacaktı sistem özelleklerinizide yazarsanız sevinirim !DİKKAT!! Windows Beta Release Windows 1.0 Windows 1.01 Windows 2.0 Windows 2.1 Windows 3.0 Windows Multimedia PC 1.0 Windows...
  10. lutfullahyaman

Windows 7 Kullanmak istiyorum ama destek sorunu

Windows 10 kullanıcıyım ilk bilgisaayrım win 10 du o zamanlar yeniydi hdd vardı ama yine çok güzeldi yavaşlama yoktu ama bu bilgisayarımda öyle olmadı çok yavaş ve ssd alacak kadar güçlü değilim sizce Windows 7 geçmelimiyim çünkü Windows 10 için SSD şart yoksa benim gibi açılması açıldıktan...
  11. lutfullahyaman

Sistemim Windows 10 kaldırırmı?

Bwn Windows 7 kullanıyorum ama hız kolaylık açısından Windows 7 harika Windows 10 kullandım 2 yıl fln hiç beğenmiyorum çok düz geliyo Sistemim İntel Pentium G630 2.70 Ghz Ram 12 GB ATI Readon HD 4600 Series 1680879411 1 TB HDD
  12. lutfullahyaman

Windows 7 Geçiceğim ...

Windows 7 Geçiceğim ama bir sorum var şuan win 10 kullanıyorum ve hiç memnun değilim kesin geçeceğim geçsem performans sorunu yaşarmıyım Sistemim gigabyte h61m-ds2 İntel Pentium g630 12GB ram AMD Readon HD 4650 1 TB HDD
  13. lutfullahyaman

Windows 7 kurulum hatası

Fail Cloud not locade "efi\bootx64.efi ... Resimdeki gibi bı hata alıyorum yardımcı olursanız sevinirim
Geri