Arama sonuçları: *

1. Arda54_TR

Dostlar Lütfen Yardım Edin (Depolama Ayarları)

geçici dosyaları 6 gb olarak gösteriyo ama tarama yapıp silmeye çalıştığımda 20mb felan buluyo sebebi nedir çözümü var mı
  2. Arda54_TR

Oyun Önerisi

dostlar 90 gb boş alanım var bana böyle güzel bir oyun önerileri verir misiniz bide GTA 5 ne kadar yer kaplıyor 90 gb a yeter mi oyun önerileri ücretsiz olursa sevinirim
  3. Arda54_TR

Ucuza Olan Win 10 keyler

dostlar ucuza satılma sebebi ne ki hem bedavaya olan keyler var bunlar zararlı değil mi veya yasadışı değil mi,webteknonun bir haberini okurken farkettim sizin görüşleriniz nedir...
  4. Arda54_TR

Windows 10 pro ölçeklendirme ayarı

dostlar ölçeklendirme ayarı şuan tavsiye edilen yüzde 150 de ben bunu 100e alsam herhangi bir sıkıntı veya performans kaybı oluşturur mu yada black screen sorunu bu yüzden olabilir mi
  5. Arda54_TR

Win 10 pro denem

Dostlar win 10 pro kurarken deneme sürümünü nasıl aktifleştiririm 1593103669 @crazyreign @Beyfendiiii6
  6. Arda54_TR

windows klavye kısayolu

dostlar klavyyemde artı ve eksi tuşu var ben klavyeden ses rttırma azaltma için bu tuşlara atama yapmak istiyorum win 10 home da nasıl yapabilirim şunu da belirtiyim lisanslı değil
  7. Arda54_TR

Windows 10 home Oem lisans

Dostlar bana güvenilir bir yerden ucuz win 10 home lisansı linki verebilir misiniz
  8. Arda54_TR

Pc kapalı Usb Aygıtları açık

Dostlar bunu araştırdım windows kısmından ayarları yaptım klavye kapandı fakat mouse hala aktif bios ta bunun ayarları nerede bulamadım lütfen yardım
  9. Arda54_TR

Windows kurulurken hata

Hata bu
  10. Arda54_TR

Windows 10 pro kaç gb

Windows 10 pro kaç gb
  11. Arda54_TR

Windows yüklenirken mavi ekran

Dostlar windows açılırken mavi ekran veriyor sebebi nedir
  12. Arda54_TR

Eski harddisk windows silme

Dostlar ilk önce durumu şöyle açıklayayım; Benim eski bilgisayarımdan 2 ye bölümnüş 200gblık win 7 içeren bir harddiskim var ve yeni bir tane daha harddisk aldım(320gb) Şimdi ben yeni sistem topladım sadwce ekran kartım kargoda onu bekliyorum planım şu şekilde win 7 olan harddiskle pc yi açıp...
Top Bottom