Arama sonuçları: *

1. K

İndirme hatası alıp duruyorum google den

Arkadaşlar bazen 1 gb olunca bazen 2 bazen 500mb de indirme hatası veriyor Chrome opera hepsi aynı sebebini anlamıyorum her şeyi denedim youtubede olmadı eskidende olmuştu bi program indiriyordum link yapıştırdığımda indiriyordu aynı şekil iptal ediyordu ama devam edebiliyordum bu tarz çözümler...
  2. K

Arkadaşlar format atıcam ama usb yok kurtarmadan at diyorlar tam format olurmu ?

tamamen sıfırlanmasını istiyorum aslında regedit sıfırlansın yeter kurtarmadan yaparsam hangi seçenekleri seçmem gerekli ? Her şeyi kaldır dediğim zaman bulut indirme ve yerel yeniden yükleme çıkıyor hangisini seçmem daha iyi olur ?
  3. K

format atarsam lisans gidermi

arkadaşlar windows kurtar bölümünden format atarsam tam sıfırlama windows lisansı gidermi ?
  4. K

USB siz format atılırmı? Atılırsa sağlıklımı ?

arkadaşlar ben usb den format atıyorum normalde ama şuan usbem arkadaşta oda şehir dışında acilen format atmam gerekli usbsiz olurmu olursa güvenlimi biraz aşartırdımda size sormak en mantıklısı?
  5. K

yedeği olmadan regetid sıfırlana bilirmi ?

arkadaşlar regetidle biraz oynadım cahiliyetimden ve yedek almadım sıfırlama şansım varmı yoksa formatmı ?
  6. K

Windows etkinleştirme hatası

Arkadaşlar şu hatayı veriyor 0x8007232A hatası internetten keyde aldım öyle kaldı napican
  7. K

win10 key aldım ne zaman gelir

arkadaşlar lazımbanadan win10 pro key aldım ne zaman gelir nereye gelir nasıl oluyor bu işlemler
  8. K

win10 etkinleştirme

arkadaşlar win10 key önerir misiniz?
  9. K

bu site güvenilir mi?

https://www.lazimbana.com/windows-10-pro-lisans-anahtari-p-LB08084CRYCB
  10. K

Usb win10 kurulumu doğru olmuşmu

.
  11. K

format atıcam bir el atın

Arkadaşlar win10 usb si hazırlıyıcam rufus programı ile ama hangi sürümü indirmem gerek nerden indiricem bilmiyorum
  12. K

Win10 hangi sürümü indirim

.
  13. K

Win10 için hangi sürüm daha iyi

Arkadaşlar win10 formatı atarken son sürümümü atim yoksa 1909 mıydı öyle bir sürüm olucaktı onumu atim. Tabi daha iyi bir sürüm varsa onu önerin
Geri