Arama sonuçları: *

1. S C O

Windows10 Orjinal Olup Olmadığını Nasıl Anlarız?

Herkese Merhaba Arkadaşlar :) Buğun Sizler İle Birlikte ' İşletim Sistemi ' Yani Windows 10 Orjinal Olup Olmadığını Test Edeceğiz Fazla Uzatmadan Direk Başlayalım İsterseniz.. İlk Önce CMD Yazıp Yönetici Olarak Çalıştırıyoruz.. Arkadaşlar.. Daha Sonra Komut Istemcisi Penceresine Slmgr...
  2. S C O

BotNet Kurbanı Mısınız ? [ Öğrenin ]

Öncelikle Botnet Bir Virüs Değildir. Silmeye Gerek Yoktur. Etkisiz Hale Getirmek Yeterlidir. Nasil Etkisiz Hale Getirceğiz ? Baslat / Çaliştir Giriyoruz Regedit Yazip Entere Basiyoruz. Eğer Açilan Pencere Birkaç Saniye Içinde Kapanirsa Kurbansiniz Demektir. Eğer Pencere Kapanirsa ...
  3. S C O

Bilgisayarım Windows 11 Destekliyor Mu?

Herkese Merhaba ! Arkadaşlar , Forumda Veya Konularda Çok Gördüm.. '' Bilgisayarım Windows 11'i Kaldır Mı? '' Sorusuna Yanıt Olarak Konu Paylaştım İnşallah Sizin İçin Yararlı Bir Konu Olur.. Çoğunuz Belki De Vereceğim Programın İsmini Biliyordur. Lakın Ben Bilmeyenler İçin Konuyu Açma Kararı...
  4. S C O

Bios Sesleri Ve Analamları

Herkese merhaba!! arkadaşlar başlık da belirtilen gibi '' BİOS SESLERİ VE ANLAMINI '' anlatcagim sizlere inşallah yararlı bir konu olur sizin için ilerde zorluk çekmesin diye düşünüyorum ben.. Sürekli bipleme: Bellek ya da görüntü hatası, işlemci ısısının yükselmesi de olabilir. Diğer...
  5. S C O

Hata mesajları ve çözümleri. ( Part 2 )

Belirti 1: Sony MemoryStick gibi bir Resim Aktarma Protokolü (PTP) aygıtından çok sayıda dosya veya büyük boyutlu tek bir dosya aktarmaya çalıştığınızda, aşağıdaki hata iletilerinden birini alabilirsiniz: Hata iletisi 1 Bilgisayar kamerayı veya tarayıcıyı algılayamıyor. Lütfen aygıtın açık...
  6. S C O

Hata mesajları ve çözümleri. ( Part 1 )

1)SES a)Creative SoundBlaster Audigy Audio bir hata iletisine neden olabilir... Bir Creative Audigy ses kartı ve yazılımı yükledikten sonra aşağıdaki hata iletilerini alabilirsiniz: Ctplay2.exe bir sorunla karşılaştı ve kapatılması gerekiyor. Bu durumdan dolayı özür dileriz. Eacontrol.exe bir...
  7. S C O

Windows 11’de kullanıcıları çılgına çeviren hata!

Kullanıcıların son dönemde yavaş yavaş benimsediği, bununla birlikte kullanım istatistiklerini de artırmaya başlayan Windows 11, yeni bir sorunla gündemde. Microsoft, yapmış olduğu açıklamada son yayınlanan toplu güncellemenin bazı kullanıcıları çılgına çevirecek bir hataya neden olduğunu...
  8. S C O

Windows 10 "PIN'iniz kullanılamıyor" sorunu

Herkese merhabalar dostlar birçok kişinin başına gelmiş bir sorun var bu sorunumuz bilgisayarı açmaya çalışırken gelen bir hata "Bir sorun oluştuğundan PIN'iniz kullanılamıyor. PIN'inizi tekrar ayarlamak için tıklayınız." Bu hatanın sebebini olan çoğu kişi tahmin etmiştir aslında, fakat...
  9. S C O

Windows 11 Belirtimlerini, Özelliklerini ve Bilgisayar Gereksinimlerini

Windows 11 in Kullanılabilecek dillerini, cihaz belirtim gereksinimlerini ve de sürümlerinin neler olduğu bu konudan ulaşabilirsiniz. Sistem gereksinimleri vb. şeyler için daha detaylı bilgi almak için micrasoft un orijinal sayfasındaki bu paylaşıma göz atabilirsiniz. Sistem gereksinimleri...
  10. S C O

Windows God Mod Etkinleştirme

Windows işletim sisteminin en sevdiğim özelliklerinden biri olan '' God Mod '' özelliğinden sizlere bahsetmek istiyorum. * Bu modu anlatmak için Windows 7 işletim sistemi kullanacağım. --------------- AŞAMALAR --------------- 1- Masaüstünde boş bir yere sağ tık yapın. 2- Açılan seçeneklerden...
  11. S C O

BIOS ve BIOS Güvenliği

Merhaba Dostlar :) Bios Nedir? Bilgisayar donanımlarından anakart üstünde bulunan ve konum itibariyle çok küçük olmasına karşın işlevsel yönden bilgisayarın en temel parçası olan bu aygıt ile bilgisayarın açılış sırasında yapması gereken tüm komutlar ve donanımsal olarak yapılması gereken tüm...
Top Bottom