Arama sonuçları: *

1. James Gg

Windows Kanser etti SIFIRLANMIYOR !!!

%35 de kaldı çözümü nedir yarın kargolamam lazım sıfırlanıyor diyor 1 saattir %35 de :/ 1671996143 @M.A.Y. @Kürşat Kütükçü @✓Arda @SadeceSeyf @Emmree @BERKANY
  2. James Gg

windows kurmadan laptopu sıfırlamak

laptopu yarın kargoya vericem sattım win 10 kurulu geldiğinde 8.1 di ben bunu sıfırlamak istiyorum fakat windows gitmeden yapmanın yolu varmı tek tek silmek sıkıntı
  3. James Gg

Bios uptade, furmark vb.şeyleri öğrenmek istiyorum yardım!!!

Şuan bı sistemim yok ama basit işlemcileri olsun öğrenmek istiyorum stres testi,bios uptade vb temel işlemleri sizde önerirseniz sevinirim şunu bilmeden bilgisayarlar hakkında bilgiye sahip değilsindir diye vs Bunu için YouTube kanalı önerebilir misiniz? video izleyince daha çok aklımda kalıyor...
  4. James Gg

Windows 10 ücretsiz nerden indirilir ?

N2840 4gb ram Format USB si oluşturmak istiyorum 32 GB Kingstonu aldım prime daydan Xbox vs açılmıyor çoğu şeyde sorun yaşıyorum 8.1 de en iyi Windows 10 sürümü hangisi deneme sürümü vs değil ücretsiz indirebilieceğim bı yer söyleyebilirmisiniz ? Windows etkinleştir vs yazması problem değil...
  5. James Gg

WİOT Virüsü Yemişim Yardım:(

Yardım edin çözümü varmı mesaj gelmiş 900 dolara geri veiririz diye fidye virüsü imiş sanırım fotolarım gittti formatla düzelirmi ?
Top Bottom