Arama sonuçları: *

1. _Zaur_

Microsoft güncellemesi, Windows 11'i yine bozdu.

Güncelleme kulaklıkları, web kameralarını ve hatta Alt+Tab'ı çalıştırmayı durdurdu KB5050009 numaralı Ocak Windows 11 güncellemesi birçok kullanıcı için felaket oldu. Bluetooth kulaklık ve harici USB DAC üzerinden bağlanan cihazların çalışmadığı bildirildi. Kullanıcılar, "Kamera algılanmadı"...
  2. _Zaur_

Çözüldü✓ Microsoft bizim haber sitelerinde ağlamaya başlamış bile.

https://lent.az/xeber/texno/windows-10-un-omrune-az-qaldi-istifadecilerden-11-e-kecmeleri-xahis-olunur-40626483 Bu yepyeni Haber için ne kadar para verdiklerini bilmem de, bu işin içinde bir iş var. Sanırım epey kullanıcı kaybetmiştir yada bizimkiler daha Windows 7 den yukarı çıkamamışlardır...
  3. _Zaur_

Çektiğimiz resimlerin açılmaması.

Sizdede oluyormu? Son zamanlarda baya karşılaşıyorum. Telefonda çektiğimiz yüksek çözünürlüklü resimleri Windows resim görüntüleyicisi açamıyor ister 10 olsun ister 7 olsun ister 8 olsun farketmiyor. Paint ile düzenle derken orada görüntüleniyor. Ama save yapınca yine açılmıyor. Photoshop ile...
  4. _Zaur_

Windows 12 Hazırlanıyor tarih belli oldu.

2024 sonlarında yayınlamayı planlıyorlar. Bazı Forumlarda son söylediğimde millet windows 10 üzeri gelmeyeceğini ağzından salyalar fışkırarak savunuyordular. Hatta git işine bak, sen anlamazsın böyle şeylerden tavırıyla. Adamlar lisans satmasa ayakta kalamazlar diyordum. Sanki duvarla...
  5. _Zaur_

Sistemlerimizin boşta RAM kullanımı (Resimli paylaşım)

Selam arkadaşlar, resim paylaştığınızda hangi işletim sistemlerini kullandığınızı yazın bilelim. Linux - Windows farketmez en stabil işletim sistemi bulmaya çalışalım böylece. Kullandığım sistem - Uefi Windows 8.1 Pro 64bit build-9600 Bana göre gelmiş geçmiş en performanslı ve stabil sistem...
  6. _Zaur_

Windows anahtarı biosa gömülmüyor.

Uzun zaman oldu 8.1 anahtarı aldım. ssd ye 8.1 kurdum ve key ile anında aktifleşti. Neredeyse 1 yıldan fazla kullanıyorum. Elimde eski hdd var format atıp denemelik. Yeni Usb format belleği hazırladım 8.1. Formatı çektim normal olarak hatasız. ama aktif olmadı. Hem orijinal retail key...
Top Bottom