Arama sonuçları: *

1. emirylmz

Windows 10 Key için ucuz , güvenilir site

Windows 10 pro yüklü olan laptopum var ve Windows etkin değil . Orijinali aşırı pahalı olduğu için alamıyoruz maalesef. Öğrenci adamız haftalık harçlığımızdan alacağız . Hem ucuz hem de güvenli bir yer var mı? Yardımcı olursanız sevinirim .
  2. emirylmz

Windows kurarken touchpad işlemiyor. Aciill yardım edermisiniz

selamlar freedos laptopa windows kuracaktım fakat windowsun ilk açılış ekranına bağlandı ama touchpad mouse işlemiyor . mne yapacağım .
  3. emirylmz

Windows kurulum internet ağlarını bulamıyor acil destek!

Windows 10 kuruyorum 0 freedos pc ye son bolume geliyordum . Internet ağına bağlan bölümünde internet agları gözükmüyor Ne yapacam acil destekkkk
  4. emirylmz

Güncel Windows 10 ISO nerden indiriliyor

Acil yardım. Freedos bilgisayara windows kuracam . Iso dosyani indirecektim onun için . Windowsun kendi sitesindeki güncel olandır dime .
  5. emirylmz

Windows 11 nasıl , windows 10 dan iyi mi????

Yeni bir laptop aldım ve freedos . İçine windows yükleyeceğim. Sizce windows 11 nasıl kullananlar ve tecrübe etmiş olanlar nasıl sonuçlar aldınız. 0 bir bilgisayar a kuracağım. Ilk çıktığında çok hataları vardı şuan iyilestirildimi . Yani w11 mı w10 mu yükleyeyim ? Cihazım : Asus vivobook 15...
  6. emirylmz

Lisans key mi almalıyım oem keymi .

Freedos bir laptop aldım içine windows 11 kuracağım . Sağlam lisans adlı site önerildi fakat iki seçenek var oem key birde lisans key . Hangisini alcam
  7. emirylmz

Modding Windows 11 Key nerden almalıyım

Freedos bir laptop aldım ve içine windows kuracağım . Kurduktan sonrada internetten key alarak yükseltme yapacağım . Peki bu key i nerden güvenli bir şekilde alabilirim? .
Geri