Arama sonuçları: *

1. TheCyDonia

Açılıştaki Windows Logosunu Nasıl Kaldırabilirim?

Merhabalar Pcye format attım önceden win logosu gelmiyordu ve pc 2 sn kadar erekn açılıyordu şimdi o win logosu gelmeye başladı tilt oldum nasıl yok edebilirim bunu birde pcde garip bir ağırlık var daha önce yaşamadım yadırmcı olursanız sevinirim
  2. TheCyDonia

Windows Yazılımından Kayanklı GPU ısınması

Agalar birkaç gündür gpunun kendi kendine mhz artırdığını ve ısınığını fark ettım biraz araştırınca sebebini buldum windowsun kendi yazılımı olan "csrss.exe" adlı yazılımdan kaynaklı olduğunu gördüm kendi kendine gpuyu kullanıyor benim sinirimi bozdu anlayan bi arkadaş el atarsa sevinirm...
  3. TheCyDonia

Formattan sonra siyah ekran sorunu

Merhabarlar az önce format atmayı denedim usb üzerinden ekran geldi her şey çok güzel format attı bittikten sonra ekran bidaha gelmedi ne yapsam çözemedim yardımcı olursanız sevinirm 1610827253 (arkımın pcsi) 1610827351 bu arada bios geliyor sadece windows yok
  4. TheCyDonia

Gereksiz Uzun Açılan Windows

Pcmi yıllardır normal bir şekilde kullanıyorum ama bugün pcyi açmaya çalıştım çok yavaş açıldı SSD olmasına rağmen 5 6 dk da açıldı(İlk açmaya çalışmamda mavi ekran verdi) ve sistem gereksiz donuyor kasmalar oluyor Chrome a bike giremiyorum yardımcı olursanız sevinirim
Top Bottom