Arama sonuçları: *

1. V

Windows 11 Geliştirici (Dev) Kanalında Dosya Gezgini'nin Yeni hali Yayınlandı!

Windows 11 Geliştirici Kanalında (Build 23466) Dosya Gezgini'nin Yeni hali yayınlandı ve çok hoş gözüküyor özellikle Arama kısmına tıklayınca Windows rengine bürünmesi çok hoş olmuş (Ayarlar kısmında ki arama gibi) ayrıca Detaylar panelininde yenilenmesi çok güzel olmuş. Fotoğraflar Bu Videodan...
  2. V

Windows 11 Moment 3 Güncellemesi Yayınlandı (KB5026446)

Moment 3 olarakta geçen 22H2'nin son güncellemesi geldi. Bu güncelleme ile gelen yenilikler: Print screen tuşuna bastığınızda Ekran Alıntısı Aracı ile SS alma özelliği eklendi isterseniz kapatılabiliyor. (Güncelleme sonrası açık şekilde geliyor ben kapattım) Görev Çubuğunda ki Saatin yanında...
  3. V

Sizce Windows 11 Artık Geçilmeye Hazır mı?

Arkadaşlar Yaklaşık 3 gündür Windows 11 deyim Betasında ve belli aralıklarla Windows 11 Kullanan birisi olarak artık Windows 11 in geçilmeye değer olduğunu düşünüyorum Ram kullanımı olarak bile Windows 10 dan daha az ram kullandığını fark ettim akıcılık olarakta aynı Windows 10 dan farkı yok Fps...
  4. V

Windows 11 için A320M-H Tpm2.0 Açma

Arkadaşlar Anakartta Secure boot açık , Çevrebirimlerinde Amd Cpu fTPM de açık ama Bilgisayarda bir türlü gözükmüyor sebebi nedir yazının tamamı bu şekilde: Cihaz Şifrelemesi Desteği Otomatik cihaz şifrelemesinin başarısız olma nedenleri: TPM kullanılamıyor, PCR7 bağlama desteklenmiyor, Donanım...
Top Bottom