Arama sonuçları: *

1. enisberberr

Windows 11 Rufus ISO yansısı ayrıştırma hatası nedir? nasıl çözülür?

Merhabalar sevgili dostlarım, Windows 11 yüklemek istedim flasha fakat rufusta ''ISO yansısı ayrıştırma hatası'' alıyorum. (ekran görüntüsünü aşağıya atıyorum) Sorunu nasıl çözebilirim acaba?
  2. enisberberr

Lossless Scaling Online Oyunlarda Kullanılabilir mi?

Merhabalar sevgili dostlar, Bugün Abdullah hocamın videosunu izledim çokta hoşuma gitti bu yazılım... Videoda veya yorumlarda göremedim ama Online oyunlarda (Fortnite, Battlefield 1 gibi) kullanırsam sıkıntı yaşar mıyım acaba?
  3. enisberberr

Format Atmadan Windows 11'e Geçersem Dosyalarım Silinir mi?

Merhabalar arkadaşlar, Çok merak ettiğim bir konu... İnternet hızım pek iyi olmadığı için ve indirmem gereken programların boyutu yüksek olduğu için ve de bilgisayarla işim çok olduğu için format atarken 2 kere düşünüyorum. Aşağıdaki ss'te de gördüğünüz gibi ayarlar kısmında direkt olarak...
  4. enisberberr

Windows 11'e yükseltmeye değer mi?

Merhabalar sevgili dostlarım, Bu hafta içerisinde imzada yazan sistemimdeki işlemcimi Ryzen 5 3600 ile ve HDD yerine Apacer 480gb m.2 ssd ile upgrade edeceğim. Uzun zamandır Windows 11'i de hem kullanışlılık açısından hem de performans açısından merakta ettiğim için ''acaba windows 11 yüklesem...
  5. enisberberr

Ekran Görüntüsü Alma Kısayolunu Değiştirme?

Merhaba sevgili dostlarım, Başlıkta da yazmış olduğum gibi bu ss alma kısayolunu değiştebilir miyim?
  6. enisberberr

Donanım Hızlandırmalı GPU Zamanlaması

Merhaba sevgili dostlarım, Bu özellik gerçekten işe yarıyor mu? Yararları ve zararları nelerdir?
  7. enisberberr

Windows OEM Key Hakkında?

Merhaba sevgili dostlarım, Yakın bir arkadaşım crack windows kullanıyor ve yakın zamanda bilgisayarıma format atacağım. Elimde oem key olduğunu söyledim ve kendisi de bana oem keyin yasal olmadığını (microsoft açıklaması...) ve riskli olduğunu, satan kişinin tüm bilgilerine ulaşabileceğini...
  8. enisberberr

Windows 10 1909'dan 2004'e geçiş

Merhaba sevgili dostlarım, Kullanmış olduğum Windows sürümü 1909. 2004'e geçiş yapmak istiyorum. Ayarlardan Güncelleme kısmına girdiğimde 'Güncelsiniz' ibaresi çıkıyor. Acaba 2004 sürümüne nasıl geçiş yapabilirim? 2004 sürümünde birkaç sıkıntı olduğunu duymuştum. Acaba o sorunlar hala devam...
  9. enisberberr

Windows 10 Pro Oem Key

Merhaba sevgili dostlarım, W10 Pro Oem key almayı düşünüyorum tavsiye ettiğiniz güvenilir bir site var mıdır acaba?
Geri