Arama sonuçları: *

1. Scorp!on

masaüstü öğelerim gözükmüyor

arkadaşlar masüstümde oyunlarım vb birçok şeyim kayboldu revo kullandıktan sonra böyle oldu program kaldırdan her şey gözüküyor ama masaüstü ve windows arama çubuğunda yok yardım eder misiniz
  2. Scorp!on

en iyi ücretsiz antivürüs programı

arkadaşlar ücretsiz antivürüs programları arasından en iyisi hangisidir crackli oyun indirdim kontrol etmek istiyorum
  3. Scorp!on

Antimalware Service Executable kapanmıyor

arkadaşlar çok ram kullanıyor ve kapatamadım 1678725801 yardım eder misiniz bu gitmiyor bela oldu başıma
  4. Scorp!on

Acil yardım Ram hatasını düzeltmek isterken sorun oldu

youtube.com/watch?v=kKKOhU bu videodaki adımları takip ettim pcde ne internet ne ses hiç bir şey kalmadı
  5. Scorp!on

WİN 10 şifre öğrenme

arkadaşlar nasıl şifre sıfırlayacağım yada öğreneceğim kuzenim şifre eklemiş pc ye bilmiyoruz şifreyi o da unutmuş yardım edermisiniz
  6. Scorp!on

win 10 başlangıç uygulamalarındaki bu 2 şey nedir

işaretli olanlar
  7. Scorp!on

windows uyku modundayken steam kapanır mı

arkadaşlar 4 gündür pc açık steam kapanmasın diye açık bırakıyorum tel bozuldu uyku moduna alsam steam kapanır mı
  8. Scorp!on

windows 10 hdd den ssd ye nasıl aktarılır

?
  9. Scorp!on

başlangıçta açılan uygulamaları kapatma

beyler devre dışı bırakmama rağmen başlangıçta açılıyor mesela hdd senteniel hep açılıyor origin yine öyle nasıl düzeltirim
  10. Scorp!on

ucuz oem win 10 pro önerisi

beyler ne önerirsiniz 10 tl ye kadar ve windows güncellemeleri lisanslayınca gidermi 1591196837 yokmu arkadaşlar önerecek
  11. Scorp!on

alt+tab basınca sadece açık olan sekmeler gözüküyor masaüstü gözükmüyor

bu nasıl düzelir beyler masaüstü gözükmüyor
  12. Scorp!on

OEM windows 10 alınır mı?

evet arakadaşlar crakli windowsmu oem windows mu
  13. Scorp!on

OEM KEY HAKKINDA BİLGİ

güvenilir bir yer varmı ve sürekli güncelleme geliyor
Top Bottom