Arama sonuçları: *

1. E

Windows ile alakalı bir sorunum var veri eşitleme

şimdi uzun uzun ayrıntılı şekilde anlatıcam konuyu yardımınıza ihtiyacım var benim bir tane x hesabım ve bir tane y hesabım var ben bilgisayarı yaklaşık 3 ay önce aldım ve aldığımda kurulum yaparken x hesabının microsoftu ile kurulum yaptım işte ben belli bir süre bilgisayarı kullandım fakat...
  2. E

Windows ile alakalı bir sorunum var veri eşitleme

şimdi uzun uzun ayrıntılı şekilde anlatıcam konuyu yardımınıza ihtiyacım var benim bir tane x hesabım ve bir tane y hesabım var ben bilgisayarı yaklaşık 3 ay önce aldım ve aldığımda kurulum yaparken x hesabının microsoftu ile kurulum yaptım işte ben belli bir süre bilgisayarı kullandım fakat...
  3. E

win10 dan win11 geçme yardım lazım lütfen

yeni bilgisayar almıştım bugün geldi herşeyi ayarladım normalde sistem freedos gelecekti ama adamlar kurmuş bile win10 kurulu geldi win11 geçiş yapmam için ne yapmam lazım sistemi 0 lamak lazım mı flash belleğim hazır içinde win11 yüklü şı videoyu izledim adamın yaptığını yapsam okey midir
  4. E

win11 mi yoksa win10 mu

yeni sistem aldım sistem freedos gelecek sizce 11 mi kurdurayım 10 mu 11 de teknik sorunlar vara diyenler falan oluyordu ama geçti mi bilgi varmı
Geri