Arama sonuçları: *

1. T

Microsoft 'bir hata oluştuğundan şu anda oturumunuz açılamıyor.' hatası

Arkadaşlar, birkaç gün önce Forza Support'a ticket oluşturmuştum. Bugün ne oldu bitti diye bir bakayım dedim. Ama nedense resimde gördüğünüz hatayı alıyorum ve ne oturum açabiliyorum ne de oluşturduğum kısayol üzerinden sayfaya gidebiliyorum. Bu sorun neden kaynaklı bilen var mı?
  2. T

Görev çubuğunu şeffaf yapan programın adı neydi

Arkadaşlar formattan önce bir program kullanıyordum ama format attıktan sonra adını unuttum. Trans... t... bir şeydi ama tam adı aklıma gelmiyor. Görev çubuğunu şeffaf yapıyordu. Adını bilen yazabilir mi?
  3. T

Bu pc ye en uygun işletim sistemi

Arkadaşlar elimde eski bir laptop var. 2gb ram core 2 duo t7500 işlemci. Ben buna ne kursam en iyi performansı verir. Bugün win7 64 bit kurdum ama hem kasıyor hemde bazı uygulamalar sorun çıkardı. Win 10 kursam desem daha çok kasar gibime geliyor. Win 8.1 bu pc ler için en uygun diye gördüm ama...
  4. T

Windows 7 Türkçe dil desteği buldunduran İso dosyası var mı

Arkadaşlar format atmak için bir iso dosyası indirdim. O da sadece ingilizce çıktı. Bana %100 emin odluğubuz ve Türkçe dil içeren bir iso dosyası linki atma imkanınız var mı? Kurmak istediğim Windows 7 home 64 bit.
  5. T

Windows 10 Masaüstü İkonlarının Saydamlığını Ayarlama

Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi ikonlarımın saydamlığını değiştirmek, daha saydam yapmak istiyorum. Bunu yapmanın bir yolu var mı? Windows 10 2004 sürüm kullanıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Top Bottom