Arama sonuçları: *

1. Furkan Karagülle

ATI Radeon 4460 ile Windows 11 kullanılır mı?

R5 5600 sistem topladım ve geçici süreliğine 15 yıllık ekran kartımı kullanacağım. Windows 11 kursam herhangi bir sorunla karşılaşır mıyım?
  2. Furkan Karagülle

Koruma Geçmişini Nasıl Sıfırlayabilirim?

Bir yerden PDF kitap indirirken virüsle karşılaştım ve virüsü ortadan kaldırdım. Koruma geçmişinden de kaldırmak istiyorum. Daha önceden hoş gözükmesi maksadıyla kaldırıyordum ancak unutmuşum. Koruma geçmişini nasıl sıfırlayabilirim? Bana hatırlatacak birisi var mı?
  3. Furkan Karagülle

Celeron N4020 İşlemcili Laptop İçin Hangi Windows 10 Sürümünü Önerirsiniz?

Windows 10 Home düşünüyorum. Windows 10 Single Language ile arasındaki fark nedir? Ubuntu kullanışlı mı? Daha iyi bir öneriniz var mı?
  4. Furkan Karagülle

TPM 2.0 Açmadan Windows 11 İşletim Sistemini Bilgisayarıma Nasıl Kurabilirim?

Casper Nirvana NB 15.6 kullanıyorum. Sistem gereksinimlerim yeterli. Anakartımda TPM modülü bulunmuyor. Windows Insider'dan indirmeye kalktığımda TPM 2.0 modülünün olmasını istiyor. USB aygıtı kullanmadan verilerimi silmeden Windows 11'e yükseltme olanağım var mı? Teşekkürler, saygılar.
  5. Furkan Karagülle

BIOS'ta TPM Ayarını Bulamıyorum.

Casper Notebook kullanıyorum. BIOS'ta TPM ayarı yok. Sistem gereksinimlerini bilgisayarım karşılıyor. İçerisindeki verileri silmeden Windows 11'e yükseltmek istiyorum. Orijinal Microsoft Insider'dan indirmek istiyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
  6. Furkan Karagülle

21H2 Güncellemesini Yaptım Ancak Masaüstü Ekranında Sağ Altta Yazılar Belirdi

21H2 Güncellemesini Yaptım Ancak Masaüstü Ekranında Sağ Altta Yazılar Belirdi, Bu Normal Midir?
  7. Furkan Karagülle

Orijinal Windows 10 Pro ile ISO Dosyasının Arasındaki Fark Nedir?

Orijinal Windows 10 Pro ile ISO Dosyasının Arasındaki Fark Nedir? orijinal windows 10 pro bildiğiniz üzere 1600tl sularında. ISO dosyası ise microsoftun kendi sitesinde ücretsiz. aralarındaki fark nedir?
  8. Furkan Karagülle

Windows 10'da Neler Yenilik Olarak Karşımıza Çıkacak?

Evet herkes bildiği bir şey yazsın bilgilerimizi çoğaltalım. İlk ben başlıyorum; - Zorunlu güncelleme gelecek olup, adobe flash sonsuza dek kaldırılacak.
  9. Furkan Karagülle

Endless OS nasıl Windows 10 a formatlanır

yeni laptop aldım asus vivabook ancak içerisinde endless os var windows 10 a kolayca formatlayabilir miyim herhangi bi sıkıntı çıkar mı
Top Bottom