Arama sonuçları: *

1. DonanımFikir

En Ucuz Ve Güvenilir Windows Key Arıyorum

Bütçe 5 TL yi geçmesin Ucuz Ve Güvenilir Bir yerden öneri verebilirsiniz Windows 10 Pro olsun bu arada
  2. DonanımFikir

Windows 7 den Windows 8 veya 8.1'e Nasıl Geçirebilirim?

soru başlıkta sizce nasıl yapabilirim?
  3. DonanımFikir

Windows 10 Legacy Kurulum Nasıl Yapılır?

Nasıl Yapabilirim Lütfen Yardım Edin Bir Türlü Eski Bilgisayara Format Atamadım
  4. DonanımFikir

Windows 10 Açılış Parolasını Nasıl Kırabilirim?

Eski Bir PC'im var çoktandır girmediğim için şifreyi unuttum (Parola koymuştum ona) aklıma gelenleri denesemde olmadı sizce nasıl şifreyi kırabiliirm çünkü eski bilgisayarıda satacağım NOT:Açılışta soran Paroladan bahsediyorum
  5. DonanımFikir

Nasıl Windows Açılırken LongHorn Sesi Yapabilirim?

Soru başlıkta Bir tane kadın oooooo diye bağırıyorya LongHorn açılış sesi yani windows 10 pro kullanıyorum nasıl açılış sesi yapabilirim
  6. DonanımFikir

[Çözüldü] Windows Dosyaları Kaldırmadan Nasıl Sıfırlayabilirim

5600XT Mhz yükseltmesini yaptım fakat bi türlü windowsu sıfırlayamadım (sıfırlamaya çalıştığımda hep dosyalarımı kaldırmak istiyor) Lütfen yardım edin
  7. DonanımFikir

En Sevdiğiniz Windows Sürümü

Bence longhorn kullanmadim ama açılış müziği baya iyimis Bı de Windows 8.1 Fakat Windows 10 kullanıyorum
  8. DonanımFikir

Bedava Wallpaper Program Tavsiyesi

Bedava Wallpaper uygulaması onerebilirmisiniz?
  9. DonanımFikir

Nasıl PC açılırken Windows 95 sesi yapılır

Windows 95 sesi çok güzelmiş nasıl pcim açılırken ayarlyabilirim (Windows 10 kullanıyorum ) 1594073546 Yardım edin nasil yapabilirim
  10. DonanımFikir

Windows Flash Belleğe Kurma

Uefi bellek kurmak icin rufusu indirdim ve tecnopattan ISO dosyası indiriyorum siz nasıl kurdunuz (Oradan gördüğüm için indiriyorum
  11. DonanımFikir

Laptobumu sıfırlayacağım

Bilgisayarı Satmayı Düşünüyorum nasıl bir sıfırlama yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim?
Top Bottom