oyunlarda pek problem yok ama masaüstünde ya da dosyalarda gezinirken bi uyuşukluk var verdiğim komuta hemen tepki vermiyor 11 mi böyle 10 da böyle şeyler yoktu
2 hesap gözüküyor biri hiç açılmıyor ve silinmiyorda internetten baktım gerekli yerde yok nasıl silerim sürekli her açtıgımda ona girmeye calısıp şifre hatalı diyor ve uğraştırıyor
önceden 11im 10 şeklindeydi sağ tık basınca dosya gezginine girince falan tamamen windows 10 du kendim yüksetme yapınca otomatik olmustu şimdi bunu nasıl ayarlarım
Daha yükleyeli birgün oldu alphada çıkış yapan oyun gibi sağlam çalışan bir şey yok sol alttaki windows logosuna basınca açılması gereken panel yok sağ alttaki ses işaretine sol tık basınca açılması gereken panel yok ses açınca gelmesi gereken ses göstergesi yok ne sağ alttan ne de ses açarka...
oyunun birinde kapatmam gerek arabayı sürerken rahatsız ediyor oyundada kapatma yok windowsdan nasıl yapabilirim bunu programsız bir şekilde olması önemli
arada bir gidip geliyor yeni güncelledim 11e böyle oldu nasıl çözülür birde windows logosuna sol fare click basınca gelmesi gereken panel gelmiyor nasıl çözülür
aramak için basıyosun kendi kendine sadece o kısım donup kapanıyor ya da sadece bir iki harf yazdıktan sonra gidiyo ama yazmazsan düzgün çalısıyo nasıl çözülür bu
dün 50 gb yer vardı bugun açtıgmda komple c diski ağzına kadar dolmuş bir şey inikte değil hiçbirşey yok diskte nasıl çözebilirim windowsun hatalarından birimi bu da win 10 kullanıyorum
dvd gerektiren bir şey yok bilgisayarda değiştirme tarihide eski dvm de system 32 içinde olmaz diye duydum eger system 32 içindeyse virüsmüş dediler dogrumudur değilmidir bunların içinde virüs varsa format atmadan nasıl silicez yardımcı olacak varmı
kalite güncelleştirmelerini silmek için restart atarken shifte bastım ve silme yerine geldim hesaba girdim şifre dogru hatta gittim değiştirdim tekrardan acaba yanlısmı diye ama yok değiş şifre yanlıs olmamasına ragmen yanlıs diyor ve işlem yapamıyorum
10 dan 11 e geçicem mecburi desteğin cekilmesine daha var ama düzeldiyse sımdiden geçeyim diyorum fps durumları nasıl hala ram kullanımı cokmu yüksek eski oyunlarda sorun varmı ya da oyunları modlarken sorun yapıyormu
win 10 a usb siz format atıcam baya oldu atmayalı unuttum sunu sorucam şimdi bende diskler ayrık usbsiz format atınca hepsini mi sıfırlayacak yoksa sadece windows olan diskimi sıfırlayacak ya da seçmeme izin vericekmi usb ile atarkenki gibi