dün 50 gb yer vardı bugun açtıgmda komple c diski ağzına kadar dolmuş bir şey inikte değil hiçbirşey yok diskte nasıl çözebilirim windowsun hatalarından birimi bu da win 10 kullanıyorum
dvd gerektiren bir şey yok bilgisayarda değiştirme tarihide eski dvm de system 32 içinde olmaz diye duydum eger system 32 içindeyse virüsmüş dediler dogrumudur değilmidir bunların içinde virüs varsa format atmadan nasıl silicez yardımcı olacak varmı
kalite güncelleştirmelerini silmek için restart atarken shifte bastım ve silme yerine geldim hesaba girdim şifre dogru hatta gittim değiştirdim tekrardan acaba yanlısmı diye ama yok değiş şifre yanlıs olmamasına ragmen yanlıs diyor ve işlem yapamıyorum
10 dan 11 e geçicem mecburi desteğin cekilmesine daha var ama düzeldiyse sımdiden geçeyim diyorum fps durumları nasıl hala ram kullanımı cokmu yüksek eski oyunlarda sorun varmı ya da oyunları modlarken sorun yapıyormu
win 10 a usb siz format atıcam baya oldu atmayalı unuttum sunu sorucam şimdi bende diskler ayrık usbsiz format atınca hepsini mi sıfırlayacak yoksa sadece windows olan diskimi sıfırlayacak ya da seçmeme izin vericekmi usb ile atarkenki gibi