Arama sonuçları: *

1. Dwayne

durup duruken alanım doldu

dün 50 gb yer vardı bugun açtıgmda komple c diski ağzına kadar dolmuş bir şey inikte değil hiçbirşey yok diskte nasıl çözebilirim windowsun hatalarından birimi bu da win 10 kullanıyorum
  2. Dwayne

windows durupdururken kafayı yedi

oyuna girdim oyunu kapattım ve pencelerin kenarları gitti carpı falan basılmıyordu task manager daki bütün herşeyin simgeleri gitti kullanımlar falan buga girdi jerşeyi sabit gösteriyodu cmd acmayı denedim acmadı operaya girmeyi denedim onuda acmadı yeniden baslat yapınca düzeldi dünde olmustu...
  3. Dwayne

system 32 içindeki bu dosyalar virüsmü

dvd gerektiren bir şey yok bilgisayarda değiştirme tarihide eski dvm de system 32 içinde olmaz diye duydum eger system 32 içindeyse virüsmüş dediler dogrumudur değilmidir bunların içinde virüs varsa format atmadan nasıl silicez yardımcı olacak varmı
  4. Dwayne

temp içinde silinmeyen garip dosya

ne siliniyor ne acılıyor dosya bu
  5. Dwayne

windows 10 fare imleci gizleme

oyunda imleç var kapatmada koymamışlar fareyle oynadıgım için ekranda full imleç var kapanırmı programsız kapanmazsada hangi programla kapanır
  6. Dwayne

windows şifre dogru olmasına ragmen yanlış diyor

kalite güncelleştirmelerini silmek için restart atarken shifte bastım ve silme yerine geldim hesaba girdim şifre dogru hatta gittim değiştirdim tekrardan acaba yanlısmı diye ama yok değiş şifre yanlıs olmamasına ragmen yanlıs diyor ve işlem yapamıyorum
  7. Dwayne

win 11 hala bozuk mu

10 dan 11 e geçicem mecburi desteğin cekilmesine daha var ama düzeldiyse sımdiden geçeyim diyorum fps durumları nasıl hala ram kullanımı cokmu yüksek eski oyunlarda sorun varmı ya da oyunları modlarken sorun yapıyormu
  8. Dwayne

windows imleç nasıl kapatılır

oyun içi imleç kapanmıyor o yüzden bir tus falan varmı yoksa programlama yapılması lazım
  9. Dwayne

Def dosyası nasıl açılır

FileViewPro adında bir program buldum güvenlimi güvenliyse gerçekten iş yaparmı açarmı def dosyasını
  10. Dwayne

usb siz format atma

win 10 a usb siz format atıcam baya oldu atmayalı unuttum sunu sorucam şimdi bende diskler ayrık usbsiz format atınca hepsini mi sıfırlayacak yoksa sadece windows olan diskimi sıfırlayacak ya da seçmeme izin vericekmi usb ile atarkenki gibi
  11. Dwayne

virüs programı önerisi

pcde virüs var söyle beleş virüsleri görecek bir virüs programı lazım eset malwarebytes dısında baska bir şey
  12. Dwayne

removable storage devices dosyası sorunu

masaustunde birden böyle bir dosya oluştu ve silinmiyor nasıl silerim
Top Bottom