Arama sonuçları: *

1. snowfoxstache

Bilgisayarı Sıfırlama

Bilgisayardaki işletim sistemi dahil her şeyi sıfırlayıp freedos hale döndürmek istiyorum forumda rehberi varsa veya sizin bilginiz varsa yardımcı olabilir misiniz?
  2. snowfoxstache

Win11 Nasıl Yükseltirim?

linçlenmemek için affınıza sığınarak soruyorum iso olmadan mümkün mü? win 10 pro son sürüm kullanıyorum.
  3. snowfoxstache

Bu Programı Nasıl Sileceğim?

bluetooth ile ps4 kolu kullanmak için bir yazılım indirmiştim şimdi yazılımı sildim ama dongle böyle kaldı ben bluetooth dongle'ımı libusbK USB Devices'tan nasıl kurtarırım? dongle driverları ile çözemedim bilgisayarda şuan bluetooth gözükmüyor.
  4. snowfoxstache

Depolamayı Analiz Eden Uygulama

telefonlarda default olarak var ama bilgisayarda var mı 3.parti olsa da.
  5. snowfoxstache

Görev Çubuğunda Semboller Gidiyor

normalde pil-ses-ağ sembolleri olması gerekirken ayarlardan seçince üçünü de ikisi varken biri yok oluyor. nedeni ne olabilir?
  6. snowfoxstache

Windows'un Gereksiz Hizmetlerini Sonlandırma

böyle bir konu vardı forumda linki olan var mı? bir kod yazıyorduk.
  7. snowfoxstache

Windows Lisans Gitti

babam bir win 10 pro kurmuştu laptopuma sanırım kmspico ile yapmış bu sabah bilgisayarı açtığımda windows'u etkinleştir yazısını gördüm nedeni ne olabilir? bir de format atıp OEM key almayı düşünüyorum almak mantıklı mı?
  8. snowfoxstache

Oyun Kütüphanesini Kurtarna

Windowsuma format atacağım ama içinde çok oyunum var gta 5 hariç hepsi steamde. gta 5 silinebilir problem yok ama diğerlerini formattan önce harici hddye atmak istiyorum. sorunsuz bir şekilde nasıl yaparım?
  9. snowfoxstache

Sistem başlatılma Süresi Niye Böyle?

laptopu kapatmama rağmen böyle gösteriyor neden olabilir sizce? bir de windws başlangıç sekmesini tam ekran olarak ayarlamadığımda giremiyorum çözümü var mı?
  10. snowfoxstache

Başlat Menüsü Açılmıyor

Windows 10 pro kullanıyorum ve başlat menüsü açılmıyor nasıl çözebilirim?
  11. snowfoxstache

Bu laptop için performans güç planı önerisi

https://www.hepsiburada.com/msi-gf65-thin-9sexr-232xtr-intel-core-i5-9300h-8gb-512gb-ssd-rtx2060-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-pm-HB00000RXT4X bu laptop bende var şu an stock halinde yakında 16gb yapcağım ama performans modu yok güç seçeneklerinde. Pc parçalarının ömrünü kısaltmayacak...
  12. snowfoxstache

Windows'u orijinal yapma

Bende crackli windows 10 var ben key alıp bunu orijinal yapmak istiyorum bunu nasıl yapacağım çünkü windows'u etkinleştir yazısı çıkmıyor. Ve bunu yaparken sanmıyorum ama dosyalarım-programlarım silinir mi?
  13. snowfoxstache

Oem Keyler Yasal mı?

oem keyler yasal mıdır? windows kendi sitesinde bildirilen keyi kapatacağını söylüyor böyle bir durumda keyim kapanınca anakarttan dolayı bilgisayar açılmaz mı yoksa windows ücretsiz haline mi döner? 1586698132 ayrıca tüm microsoft hizmetine erişebilir miyim? 1586698133 ayrıca tüm microsoft...
Top Bottom