Arama sonuçları: *

1. Dark Lightning

Windows 10 hızlandırma

Bu konu gerçekten düşük sistemi olanlar için baya faydalı olacak diye düşünüyorum. https://shiftdelete.net/bilgisayarinizi-hizlandiracak-windows-10-ayarlari-2020 burada yapılan her şey mantıklı ve uygun. Ben birde ekstradan bir ayar göstereceğim. Arama > Oyun Modu yazıyoruz > çıkan sonuçlarda...
  2. Dark Lightning

Ekranın parlaklığını ayarlayamıyorum

Windowsu 2004 e güncelleyince böyle bir hatayla karşılaştım laptop olduğu için windowstan ayarlıyordum birde klavyede tuşu var parlaklık ayarının ama hiçbir şekilde çalışmıyor ekran full açık kaldı var mıdır bir çaresi ? Zaten bütün aksilikler benim başıma gelir.
  3. Dark Lightning

Cortana nedir ?

Nedir bu cortana ? Uzun uğraşlar sonucunda 2004 e güncelledim windowsu güncellemeyi yaparkende ssd nin önemini gördüm gerçekten hard diskle yapmak ölüm oluyor sorum net cevapları bekliyorum.
  4. Dark Lightning

Windows sürekli aynı şeyleri güncelleyip duruyor

Deliricem ALLAH kimsenin başına vermesin 1 aydır olan güncellemeyi sürekli yüklüyor bazende hata oluştu diyip yine tekrar indiriyor sıfırdan oluyor ve bazende %99 dayken bir anda sıfıra iniyor, Bill Gates`e baya sövdüm halada sövüyorum. :)
  5. Dark Lightning

Windows deneme sürümü hakkında

Selamun Aleyküm ALLAH HERKESİN ORUCUNU KABUL ETSİN. Anlatıyorum windowsun iso sunu program aracılığıyla flash belleğe yükledik sonra freedos işletim sistemli bilgisayara kurduk bu deneme sürümü mü oluyor? Ürün anahtarlı windows kullanmak için illede 1000 tl windows mu alıcaz yoksa başka...
Geri