Arama sonuçları: *

1. rasputin

WİNDOWS 10 GÜNCELLEMESİNİ 1 YIL NASIL UZATACAĞIM ?

Evet son kararla 1 yıl daha güvenlik güncellemesi alıcaz esu programı galiba ismi yalnış yazmış olabilirim şimdi o programa nasıl katılıcam ve uzatma işlemi nasıll yapılacak ?
  2. rasputin

WİNDOWS 11 EDGEYİ GERİ YÜKLÜYOR

Evet geri yüklüyor siliyorum 1-2 hafta sonra geri yüklüyor bi çözümü var mı bilen ?
  3. rasputin

WINDOWS 11 DÜZELMİŞ HANTALLIK AZALMIŞ

Evet 4 yıldır ara ara yükleyip hantallığını kontrol ederdim ve düzelmiş diyebilirim 2 aydır kullanıyorum bal kaymak olmuş forumlarda win 11 kötüleyen ben pes ediyorum bençe çıkın çıkın gelin sisteminiz modern sistem olursa sorunlarla karşılaşma olasılığınız dahada azalacak bence.
  4. rasputin

WİNDOWS11 HOME KEY İLK KULLANAN ALIR!!!

WİN10 pro key vardı. 11 proda çalışıyordu gereksiz servisler var diye win 11 home kurdum. chat gpt salağına sordum key çalışmaz homede pro keyi pro yu etkinleştirir dedi. home key aldım format attım 11 home kurdum eski keyim çalıştı sistem etkinleşti. bu keyide satın almış oldum kenarda kaldı...
  5. rasputin

Win11 geçme vakti geldi mi?

Evet sorunlarını biliyorum. Kendim win 11 den 10'a geçtim simdi destek kesilmesine 3 ay kaldı 11 geceyim mi ? Fikri olan tecrübeleri olan yazin bilgilenelim win 11 gecilir mi gamerim sistemim win 11 de iyi calisan bir sistem 7800x3D 7800xt
  6. rasputin

WİNDOWS TEMİZLEME UYGULAMA ÖNERİSİ

Kayıt defteri greksiz dosyaları temizleyen program önerisi istiyorum sistemi yormayan hafif bir şey..
  7. rasputin

Kullandığınız Windows temizleme yazılımı öneri

varsa kayıt defteri artık çöp silen sağlam yazılım önerir misiniz? ?
  8. rasputin

Windows bios ekranina atiyor

Disk birlestirecektim partition wizard ile bu Windows un ayirdigi 500 mblik dosyayi sildim pc biosa atiyor napicam ben simdi windows 10
  9. rasputin

Çözüldü✓ Bölünmüş diskler nasıl silinir ?

arkadaşlar 500 mb civarındakileri nasıl silicem disk part denedim olmadı...
  10. rasputin

AİDA64 İÇİN KEY YADA PATCH?

Pro yapmak için çalışan key patch bulamiyorum nette.
  11. rasputin

Windows eset key satan yer?

Windows eset key satan guvenilir siteleri yazarmisiniz? Beyler
  12. rasputin

ANTİVİRÜS PROGRAMIMI TEST ETMEK İSTİYORUM

Kaspersky aldım virüslü site yada uygulama ile denemek istiyorum nasıl yakalıyor ediyor diye böyle bir site vs var mı ?
  13. rasputin

Program kaldırıcı önerisi ?

en iyi program kaldırma program önerisi istiyorum artık bırakmayan güzel çalışan arkadaşlar ? revo iyi midir? mesela ? forumda bir arkadaş silmiyor dosyaları demiş.
  14. rasputin

WİNDOWS 11 CMD İLE ETKİNLEŞTİRME GÜVENLİ MİDİR ?

Windows 11 key alıcaktım 200 TL'ye falan sitelerden, bi arkadaş programsız cmd ile kod yazarak etkinleştir dedei yaptım oldu slmgr ato kms guides.com gibi kodlar yazdık oldu bu işlem güvenlimidir ? nasıl program olmadan etkinleşiyor bilgisi olan ?
Geri