Arama sonuçları: *

1. Lorx61

Windows 11 dijital lisans önerisi

arkadaşlar başlıktan dediğim gibi lisans arıyorum ucuz olursa çok iyi olur
  2. Lorx61

Windows 11'de Kablosuz Mouse Sorunu

arkadaşlar merhaba başlıktan da belirtdiğim üzere windows 11 e geçtikden sonra mouse hem belirli aralıklarla takılmalar oluyor hemde mousu kullanmayınca artık daha hızlı kapatıyor kendini ve mousem kablosuz
  3. Lorx61

Windows 11 de bu güncellemeler yapılmalı mı

arkadaşlar merhaba bu gün windows 11 geçtim ve windows update baktığımda baya birkaç tane güncelleme olduğunu gördüm sizce yapmalı mıyım ?
  4. Lorx61

Windows 11 e geçilir mi ?

dediğim gibi hdd kullanıyodum ve windows 10 kuruluydu şuan ssd almıştım bu gün geldi format ile windows 11 e geçilir mi
  5. Lorx61

Yeni alacağım ssd ye windows 11 mi 10 mu kurmalıyım

arkadaşlar merhaba uzun bir süreden sonra hdd den ssd ye geçicem 1-2 ay önce filan bitane ssd sipariş etmiştim fakat bazı nedenlerden dolayı iptal etmiştim şimdi tekrardan aldım ve size sorun şu windows 11 mi 10 mu ben açıkcası windows 11 in 24H sürümü incelledim ve beğendim ve şöyle vir...
  6. Lorx61

Windows update ile Windows 11 e geçilir mi

Arkadaşlar başlıktan dediğim gibi Windows update ile 11 e geçilir mi normal oyuncu kullanıcısıyız indir ve yükle diyip geçmek mantıklı mı
  7. Lorx61

Windows 10 dan 11 e böyle geçmek mantıklı mı ?

Arkadaşlar merhaba başlıktan dediğim gibi Windows 11 e geçmek için Windows 10 nun güncelleme kısmından indirip win 11 geçmek mantıklı ben kendim için geçmiyorum kuzenim kendisi için geçmek istiyor Sistemi Ryzen 5 5600 4060 8gb oc 16 GB ram 3600 MHz
  8. Lorx61

Windows kurmak için kaç gb usb bellek lazım

arkadaşlar mehraba başlıktan dediğim gibi windows yüklemek için kaç gb usb flash gerek 8gb yeterli mi
Top Bottom