Arama sonuçları: *

1. sc4rled

Standart donanım güvenliği desteklenmiyor hatası

Bilgisayarımı sıfırlamadan önce böyle bir hata yoktu, sıfırladıktan sonra windows defender aktif olmuyor ve standart donanım güvenliği desteklenmiyor yazıyor. Bunu nasıl çözebilirim
  2. sc4rled

UEFI Shell sorunu windows 10

Arkadaşlar usb'ye windows 10 yükledim, yeni aldığım laptopa windows kuracağım fakat, boot menüde uefi shell ve usb'nin tam adı çıkıyor, hangisini seçersem seçeyim windows kurulumuna başlayamıyorum, ne yapmam lazım sorun nedir?
  3. sc4rled

Windows'ta klavyeme kısayol atadım nasıl kaldırabilirim

Arkadaşlar R tuşuna basınca windowsta farklı bir yer açılıyor bunu nasıl geri alabilirim
  4. sc4rled

Bu aygıtları güncelleştirmesem bir şey olur mu?

Arkadaşlar bu 3 aygıtı güncellemek istiyorum ama driveri bulmuyor, bunlar böyle kalsa bir sıkıntı olur mu?
  5. sc4rled

Bu anlamsız pencere nedir?

Arkadaşlar böyle bir şey geldi, sadece küçültülüp büyütülüyor.Hiçbir yerde ne olduğu yazmıyor, bunu nasıl kapatabilirim
  6. sc4rled

1 USB Bellek ile kaç Windows kurabilirim

Arkadaşlar 16gblik bi usb belleğe windows kurup laptop a format attım, aynı belleği yeni pc için windows kurulumunda kullanabilir miyim yoksa tekrar mı belleğe windows yüklemek gerekiyor?
  7. sc4rled

Yeni bilgisayarıma Windowsu nasıl kurmalıyım

Arkadaşlar rufus ile yapmam şart mı yoksa windowsun sitesinden media creator indirip yapsam olur mu?
  8. sc4rled

Denetim Masası Yerinde Dursana..

Arkadaşlar neden oldu bilmiyorum ama her masaüstünde yenile atınca denetim masası başka yerlere uçuşuyor.Çok büyük bi problem değil ama nedenini öğrenmek istiyorum var mıdır bi bileniniz :D
Geri