Arama sonuçları: *

1. Eymenzz

Ücretsiz Antivirüs Programı Önerileri

dostlar merhaba bilgisayarda ucretisz sekilde kullanabilecegim bir antivirus programı lazım onerileriniz nedir
  2. Eymenzz

Windwos 11 iso indirirken hata alıyorum

dostlar merhaba windwos 11 iso indirmeyi deniyorum boyle bir hata alıyorum yardım edermisiniz
  3. Eymenzz

Windwos 11 25h2 gecilmelimi

dostlar merhaba windwos 11 25h2 guncellemesi geldi yukseltme seklinde yapayımmı biliyorum yukseltme pek tavsiye edilmez ama sıfırlayıp kuracak kadar vaktimde yok geceyimmi yoksa bir ara zamanın olunca sıfırlayarakmı gecmeliyim suanda 24h2 deyim
  4. Eymenzz

Rufus hangi ayarlar acılmalı hangileri kapatılmalı

merhaba iso indiriyorumda usb mi burdan hangilerini secmeliyim
  5. Eymenzz

Powerpoint sunumu slayt olarak nasıl kaydedilir

merhaba proje odevi için powerpointten bir sunum hazırladım bayadır boyle seyler yapmıyordum ve unutmusum kaydediyorum ama sunum olarak kaydediyor ben slayt olarak kaydetmek istiyorum nasıl olucak yani açan kişi slayt olarak açması gerekiyor
  6. Eymenzz

Windows'u sizce sıfırlamalı mıyım?

merhaba sizce windwos sıfırlamalımıyım silicek bir şey bulamıyorum ve useniyorum usb ile sıfırlamada sizce bir sorun olurmu rufus ile indirdim
  7. Eymenzz

Windows USB ile nasıl sıfırlanır?

Merhaba. Rufus ile Windows 11 Pro 24H2 Windows indirdim USB'ye, bununla bilgisayarımı sıfırlamak istiyorum. Benim bildigim USB boot menusunden secip ilerliyoruz, yuklemek istedigimiz Windows surumunu seciyoruz. Eski Windows karsımıza cıkan bolumden silip ardındın kurulacak diski seciyorum ve...
  8. Eymenzz

Rufus ile indirilen Windows dosyası ile bilgisayar sıfırlanırmı

Merhaba şu an Windows 11 kullanıyorum USB ile sıfırlamak istiyorum ama ben USB'ye Rufus ile kurdum Windows'u yani ben USB'yi takıp boot menusune gitsem direk formatlaya biliyor muyum Windows'u eski Windows'u silmeme gerek kalıyor mu?
  9. Eymenzz

Windwos usbye basarılı sekilde kurmusmuyum

merhaba windwos dosyası hazırlamıstım am ahersey dogrumu bakabilirmisiniz gorselleri koydum
  10. Eymenzz

Windwos 11 iso dosyası hazırlama yardım

merhaba hazırda olması için için windwos 11 24h2 iso dosyası indiricegim ama nasıl yapıcagım direk windwso sitesinden iso dosyasını indirip usb atsam olurmu
  11. Eymenzz

Windwos iso dosyası usb bellekte max ne kadar durabilir

merhaba bir sorum var nolur nolmaz bir usb aldım içine iso dosyası indirsem o iso dosyası orada en fazla ne kadar durabilir yani ne bileyim 1 ayda bir yenilemek falan gerekirmi
  12. Eymenzz

W11 24h2 güncellemesi yapılmalımı

merhaba w11 24h2 boyle bir guncelleme gelmiş yapmalımıyım bir sorun yaratırmı bugun bir video gorudm guncelleme sonrası mavi ekran hataları varmıs ama bu guncellememi emin olamadım
  13. Eymenzz

Baslatma uygulamalarındaki program nedir

merhaba gorev yoneticisinde baslatma uygulamalarında boyle bir şey var nedir
  14. Eymenzz

Google arka plan siyahdan beyaza nasıl cevrilir

merhaba google arka planı siyah oldu bir şey aratıyorum mesela arkası siyah gorseldeki gibi bunu nasıl beyaz yapabilirim
  15. Eymenzz

Windows 11 bulut sıfırlama yapsam bir sorun olur mu?

Merhaba Windows 11 23H2 kullanıyorum birkaç sorunum var rundll hataları gibi şeyler alıyorum bende sıfırlamayı düşünüyorum ama elimde bir USB bellek yok USB olmadan bulut yontemi ile sıfırlama yapsam bir sorun çıkar mı Windows 10 yapmıştım işletim sistemi çokmustu.
  16. Eymenzz

Nvidia ekran kartı güncellenmiyor

Merhaba ekran kartını güncellemek için NVIDIA GeForce Experience kullandım fakat açılmadı isi bitti dediler NVIDIA App yükledim Windows evet hayır ekranı geliyor evete basınca hiçbir şey olmuyor manuel sürücü indirmeye denedim oda olmuyor sorunu nasıl çözerim oyunlarda sıkıntı yaratiyor. Not...
  17. Eymenzz

Windows 11 güncelleme 7 de kaldı

Merhaba daha yeni Windows 11 güncelleme geldi güncelleştire bastım ama güncelleme 7 de kaldı ilerlemiyor PC kapatırsam bir şey olur mu yoksa beklemeye devam etmeli miyim Windows versiyonum 23H2.
  18. Eymenzz

NVIDIA App kurulumda Evet'e basılmasına rağmen kurulum yapmıyor

Merhaba. GeForce expirence açılmıyor diye NVIDIA App indirdim indikten sonra dosyayı kurmak için üstüne basıyorum, su klasik evet hayır ekranı geliyor. Windows evete basıyorum ama hiçbir olmuyor. Nasıl çozebilirim? GeForce expirence hala yüklü o yuzden olabilir mi eğer o yuzdense nasıl silebilirim?
  19. Eymenzz

Kurulum devam ediyor ama yinede yeniden başlatmalımıyım

merhaba windwos dll hataları alıyordum guvenli bir program kurdum cmd ekranında indirim başarıyla tamamlandı dedi ama oyun bileşenleri kuruluyor yazısı sag altta kaldı bu bir hatamı yoksa beklemye devammı edeyim
  20. Eymenzz

Walpaper engine crash hatası

merhaba walpaper engine için bu hatayı alıyorum nasıl cozerim sil yukleyide denedim çok kez denedim yardımcı olursanız sevinirim
Geri