Arama sonuçları: *

1. E

Windows 11 bulut sıfırlama yapsam bir sorun olur mu?

Merhaba Windows 11 23H2 kullanıyorum birkaç sorunum var rundll hataları gibi şeyler alıyorum bende sıfırlamayı düşünüyorum ama elimde bir USB bellek yok USB olmadan bulut yontemi ile sıfırlama yapsam bir sorun çıkar mı Windows 10 yapmıştım işletim sistemi çokmustu.
  2. E

Nvidia ekran kartı güncellenmiyor

Merhaba ekran kartını güncellemek için NVIDIA GeForce Experience kullandım fakat açılmadı isi bitti dediler NVIDIA App yükledim Windows evet hayır ekranı geliyor evete basınca hiçbir şey olmuyor manuel sürücü indirmeye denedim oda olmuyor sorunu nasıl çözerim oyunlarda sıkıntı yaratiyor. Not...
  3. E

Windows 11 güncelleme 7 de kaldı

Merhaba daha yeni Windows 11 güncelleme geldi güncelleştire bastım ama güncelleme 7 de kaldı ilerlemiyor PC kapatırsam bir şey olur mu yoksa beklemeye devam etmeli miyim Windows versiyonum 23H2.
  4. E

NVIDIA App kurulumda Evet'e basılmasına rağmen kurulum yapmıyor

Merhaba. GeForce expirence açılmıyor diye NVIDIA App indirdim indikten sonra dosyayı kurmak için üstüne basıyorum, su klasik evet hayır ekranı geliyor. Windows evete basıyorum ama hiçbir olmuyor. Nasıl çozebilirim? GeForce expirence hala yüklü o yuzden olabilir mi eğer o yuzdense nasıl silebilirim?
  5. E

Kurulum devam ediyor ama yinede yeniden başlatmalımıyım

merhaba windwos dll hataları alıyordum guvenli bir program kurdum cmd ekranında indirim başarıyla tamamlandı dedi ama oyun bileşenleri kuruluyor yazısı sag altta kaldı bu bir hatamı yoksa beklemye devammı edeyim
  6. E

Walpaper engine crash hatası

merhaba walpaper engine için bu hatayı alıyorum nasıl cozerim sil yukleyide denedim çok kez denedim yardımcı olursanız sevinirim
  7. E

Windows 11 internete kablosuz bağlanmama rağmen kablolu bağlanma görünüyor

merhaba Windows 11 internete kablosuz bağlanmama rağmen burada kablolu bağlantı gözüküyor sebebi nedir.
  8. E

Windows 11 ağ kartı güncelleme nasıl yapılır

merhaba Windows 11 geçtim internet hızım duştu çoğu kişi ağ kartını güncelle dedi nasıl yapabilirim
  9. E

Windows 11 geçtim fakat internette hızında düşüş var

merhaba Windows 11 geçtim fakat internette hızında düşüş var mesela oyun indirirken 8MBs alıyorken simdi 1MBs alıyorum internette kablosuz bağlanıyorum Windows 10 böyle bir sorun yoktu.
  10. E

windows 10 sıfırlama yardım

merhaba windwos 10 sıfırlıyacagım sadece dosyalarımın silinmesini istiyorum ama burda ne sececegimi anlamadım yardım edermisiniz
  11. E

windwos 10 dan 11 yukseltme mavi ekran csm kapattım duzelirmi

merhaba windwos 10 dan 11 yukseltme yaptım pc yeniden baslattım ve mavi ekran aldım sonra kurtarma moduna attı bende bir sekilde bios cozdum ama windwos 10 geri dondum csm ayarını kappattım simdi tekrar yukseltme yapsam aynı sorun olurmu temiz kurulum yapma imkanim yok
  12. E

sistemim windwos 11 acarmı

Merhaba artık Windows 11 gecmek istiyorum acaba sistemim ile rahat bir sekilde oyunlarımı oynar mıyım diye merak ettim bir de Windows 10'dan 11 yükseltme yapacağım yukseltmeden sonra Windows 10 dosyalarının silinmesi için 11 gecince bir sıfırlama yapacagım sorun çıkartır mı? Sistem özellikleri...
Top Bottom