Arama sonuçları: *

1. Fransali

🖼️ Walpaper Engine Önerileri 🖼️ --Etkinlik--🖼️--(Hareketli video arkaplan)--🖼️

Herkese merhaba birçok kişinin bilip birçoğunun da bilmediği hareketli video arkaplanları yapmaya yarayan program olan WALPAPER ENGİNE için bazı arkaplan önerileri vericem. Bilmeyenler için bu uygulama steam de bulunup ücretli olmakta. Sistemi yorduğunu söyleyen birçok kişi bulunmakta. Ancak...
  2. Fransali

arama çubuğundaki resmi nasıl kaldırabilirim

Merahaba dün güncelleme ile arama çubuğuna küçük resimler geldi ve çok rahatsız edici , üstüne tıklayınca günlük haberler çıkıyor. onu nasıl kaldırabilirim
  3. Fransali

W11 geçerek bazı buglardan kurtulabilirmiyim

Bilgisayarımda bazı buglar var. Telefonu görmeme boşta fanları fulleme gibi. W11 geçince bu sorunlar kendiliğinden giderilir mi acaba. Çok fazla dosya var ve oyunlarda 1 tb (16 mbps boktan rezil bir internetim var ) o yüzden temiz format düşünmüyorum.
  4. Fransali

update sayfası açılmıyo yardım

merhaba 2-3 gündür update sayfası açılmıyo bunu nasıl çözerim. Format atmak istemiyorum. Bir de bu sorunda bu sabah oldu pc samsung telefonları algılamıyo. diğer telefonlar çalışıyo nasıl düzeltebilirim bu sorunları.
  5. Fransali

windows 10 lisans süreniz dolmak üzere Yardım

Merhaba arkadaşım bu hatayı alıyor nasıl düzeltebiliriz. Xbox gamepass kullanmaya başlayınca olmuş bu sorun.
  6. Fransali

Windows 20H2 nasıl güncellerim

Merhaba ben yeni freedos PC aldım .Ve bende 1 ay önce hazırladığım 2004 sürüm kurulum USB si var. Acaba bunu kullanıp sonradan 20H2 ye yükseltebilir miyim . Sorun olurmu.
  7. Fransali

windows kurulum usb si tekrar kullanılır mı?

Merhaba benim daha önceden hazırladığım windows kurulum usb sini tekrar kullanabilir miyim yoksa formatlayıp tekrar mı yüklemem lazım.
  8. Fransali

Kaç GB boş yer bırakmalı

merhaba bende w10 pro kurulu ve şuan 60 gb boş yer kaldı .Kaç gb boş yer bırakmam lazım.
  9. Fransali

CMD vs ucuz key hangisini ile etkinleştirmeli

Merhaba şuan kullandığım windowsu daha etkinleştirmedim sizce 15-20 tl lik key mi kullanmalıyım yoksa CMD den kod ile mi. Hangisi daha güvenli olur.
  10. Fransali

Windows vista key ile windows 10 etkinleştirme

Merhaba ben yeni pc aldım ama lisansım yok eski bilgisayarımda orjinal windows lisansı var acaba o lisansı windows 10 pro ya girsem çalışır mı. Eğer olmazsa cmd ile yaparsam bir sıkıntı olur mu?
  11. Fransali

windows 10 bildirim modunda yardım

Daha yeni free dos pcye ıso rufus ile windows 10 pro kurdum sonra cmd den orjinal mi diye baktım windows bildirim modunda dedi bu nedir yardım edin ürün kodu girmedim daha.
  12. Fransali

Windows USB doğru hazırlamışmıyım?

Merhaba freedos bilgisyara Windows kurmak için USB hazırladım acaba doğrumu teeit edermisiniz.
  13. Fransali

Güvenli w 10 pro Key satan site.

W 10 pro Key satan site önerir misiniz? uygun fiyatlı olsun.
  14. Fransali

Akıcı bir windows 10 destekler mi.

Bu siteme windows 10 ve geforce now kursam oyun oynayabilirmiyim. 16 mbps internet. 15 yıllık işlemci.
Top Bottom