Herkese merhaba birçok kişinin bilip birçoğunun da bilmediği hareketli video arkaplanları yapmaya yarayan program olan WALPAPER ENGİNE için bazı arkaplan önerileri vericem. Bilmeyenler için bu uygulama steam de bulunup ücretli olmakta. Sistemi yorduğunu söyleyen birçok kişi bulunmakta. Ancak...
Merahaba dün güncelleme ile arama çubuğuna küçük resimler geldi ve çok rahatsız edici , üstüne tıklayınca günlük haberler çıkıyor. onu nasıl kaldırabilirim
Bilgisayarımda bazı buglar var. Telefonu görmeme boşta fanları fulleme gibi. W11 geçince bu sorunlar kendiliğinden giderilir mi acaba. Çok fazla dosya var ve oyunlarda 1 tb (16 mbps boktan rezil bir internetim var ) o yüzden temiz format düşünmüyorum.
merhaba 2-3 gündür update sayfası açılmıyo bunu nasıl çözerim. Format atmak istemiyorum.
Bir de bu sorunda bu sabah oldu pc samsung telefonları algılamıyo. diğer telefonlar çalışıyo nasıl düzeltebilirim bu sorunları.
Merhaba ben yeni freedos PC aldım .Ve bende 1 ay önce hazırladığım 2004 sürüm kurulum USB si var. Acaba bunu kullanıp sonradan 20H2 ye yükseltebilir miyim . Sorun olurmu.
Merhaba ben yeni pc aldım ama lisansım yok eski bilgisayarımda orjinal windows lisansı var acaba o lisansı windows 10 pro ya girsem çalışır mı. Eğer olmazsa cmd ile yaparsam bir sıkıntı olur mu?
Daha yeni free dos pcye ıso rufus ile windows 10 pro kurdum sonra cmd den orjinal mi diye baktım windows bildirim modunda dedi bu nedir yardım edin ürün kodu girmedim daha.