Arama sonuçları: *

1. B

Windows 10 Pro Retail Key alabileceğim site önerisi

Windows 10 professional için retail key alabileceğim site önerebilir misiniz? Teşekkürler.
  2. B

Görev yöneticisindeki bu işlemler yüksek gpu kullanıyor çözümü nedir?

gördüğünüz gibi çok yüksek gpu kullanım oranları var peki bunlar nedir ve nasıl düşürülür gpu kullanımı?
  3. B

OEM application profile nedir?

böyle bir şey var programlarda yardım bağlantısı olarak amd nin sitesi bu nedir peki?
  4. B

w10 arka plan işlemlerimde anormallik var mı?

@Treyarch herhangi bir anormallik var mıdır hocam?
  5. B

w10 word gibi uygulamaları ücretsiz kullanabiliyor muyuz

bilgisayarcı w10 kurmuştu bilgisayarıma korsan office 2006 yüklemiş bunda virüs var mıdır ve w10un kendi word gibi programları office programları ücretsiz olarak sınırsız kullanılabiliyor mu
  6. B

w10 hızlı başlatma nedir ne işe yarar

w10 hızlı başlatmanın ne işe yaradığını söyler misiniz önemli bir şey değilse güç tüketimini azaltmak için kapatacağım da çünkü kulaklığın ışıkları yanmaya devam ediyor hızlı başlatmadan dolayı
  7. B

mediacreationtool dan indirdiğim w10 64 bit iso dosyasının boyutu

w10 64bit iso dosyasının boyutu aynen böyle 3.896.192 kb bu 64 bit boyutu mu yanlışlıkla 32 bit indirmişmiyim diye teyit etmek amacıyla soruyorum
  8. B

freedos bilgisayara flash ile w10 kurarken bir yerde flashı mı çıkarmalıyım

daha önce hiç w10 kurmadığım için videolara bakıyordum birisi yorumlara eksik var flashı çıkarmazsa başa dönüp dönüp durur diyordu nerede çıkarmalıyım veya bu bilgi doğru mu
  9. B

Uefi olmayan bilgisayara uefi w10 kurulursa ne olur

Sorum basliktadir
  10. B

Rufus ile flasha w10 atma

W10 aracindan iso olarak indirdim Windows.iso diye bir sey indi rufus ile de flasha aktariyorum dogru degil mi?
Top Bottom