Arama sonuçları: *

1. misfit

Format Sonrası Oyun Simgeleri Kayboldu

Dün gece C diskini yedekleyip formatladım. Format sonrası yedekleri geri yükledikten sonra D diskine dokunmama rağmen orada yüklü(Steam) oyunların simgelerinin kaybolduğunu fark ettim. Oyunlar çalşıyor, bir problem yok fakat simgeler gözükmüyor. İnternette Varsayılan uygulamalardan .URL'yi...
  2. misfit

Mouse Yan Ekrana Geçiyor

Dün gece Flight Simulator'ı indirmeye bıraktım. Akşam eve geldiğimde herhangi bire oyuna girdiğimde mouse'u çevirdiğimde yan ekrana kaymaya başladı. Fullscreen veya Borderless fark etmiyor, her şekilde kayıyor. Buna sebep olan şey nedir?
  3. misfit

Windows 11 22H2 Hala Gelmedi?

Selamlar, Windows 11 22H2 18 gündür hala bana gelmedi. Yakın zamanda temiz kurulum yaptığım için ve fazla da vaktim olmadığı için formata pek yanaşmak istemiyorum. Bu konu hakkında bir bilginiz var mı?
  4. misfit

Düşük Gecikmeli Uzaktan Kontrol Uygulaması

Unity'de yeni bir projeye başladım fakat diğer arkadaş ile sürekli veri transferi yapmak istemediğimizden ötürü benim pc'ye uzaktan bağlanması gerekiyor. Önerebileceğiniz DÜŞÜK GECİKMELİ programlar var mı?
  5. misfit

Görev Yöneticisi GPU Gözükmüyor

Dün WHQL driver'ı kurmak için DDU ile sürücü kaldırdım ve tekrar yükledim. Bugün görev yöneticisinden GPU kullanımına bakmak için giridğimde GPU sekmesinin olmadığını gördüm fakat performans kısmında gözüküyor. Windows ile ilgili bir sorun olabilir mi? Aygıt yöneticisinde GPU gözüküyor.
  6. misfit

Windows 11 Full Sürüme Geçiş

Windows 11 resmi ISO kurduktan sonra Ekim ayında çıkacak olan full sürüme güncelleme ile geçebilecek miyim? Yoksa temiz kurulum mu yapmam gerekecek?
  7. misfit

Windows 11 ISO ile Full Sürüme Geçme

Arkadaşlar bildiğiniz üzere dün Windows 11’in resmi ISO’su yayınlandı. Bu ISO’yu flashıma yazdırıp temiz kurulum yapacağım fakat aklımda bir soru var. Ekim ayında Windows 11’in full sürümü çıktığında resmi ISO ile kurulum yapanlar güncelleme ile full sürüme geçebilecek mi? Yoksa full sürüme...
  8. misfit

Windows 10 Home'dan Pro'ya Nasıl Geçerim?

W10 Home kullanıyorum. Pro sürümüne geçmek istiyorum fakat format atmak istemiyorum. Tek yolu gidip OEM Key mi almak?
  9. misfit

Windows 11 Driver Kurulumu

Arkadaşlar arkada Windows 11 iniyor. Ekran kartı driverıma vs. güncelleme geldiğinde güncelleyebilecek miyim? Windows 11 uyumlumudur yani?
  10. misfit

Windows 24 Saniyede Açılıyor

Sistemimde SSD olmasına rağmen PC 24 saniyede açılıyor. Daha 6 aylık sistem, aldığımdan beri 20 saniye üstünde açılma hızı. Sorun SSD'den mi kaynaklı yoksa Windows'dan mı kaynaklı? SSD kullanan diğer arkadaşlarım max 15 saniyede açıldığını söylüyorlar.
  11. misfit

Microsoft Hesabı Sorunu

Arkadaşlar 2-3 günde bir böyle bildirim geliyor benden parolamı doğrulamamı istiyor. Giriyorum 2-3 gün sonra tekrar aynı şekilde bildirim geliyor. Ne yapmalıyım?
  12. misfit

21H1 ve Saçma Sorunları (ÇÖZÜLDÜ)

Kıymetli dostlarım, kıymetli kardeşlerim selamlar. Geçen hafta Windows'umu 21H1 sürümüne güncelledim fakat can sıkıcı sorunlarla karşılaşıyorum. Aşağıdaki görsellerde de gördüğünüz üzere arada sırada uygulamaların simgeleri kayboluyor fakat hala çalışıyorlar. Sadece bilgisayarı yeniden...
  13. misfit

Görev çubuğu çalışmıyor

Selamlar windows 10 pro kullanıyorum. Sistemim bugün elime ulaştı ve kullanmaya başladım. Lakin oyuna girip çıktıktan sonra görev çubuğum çalışmamaya başladı. İnternette her türlü çözümü araştırdım ama sonuç alamadım. Windowsu sıfırlamama rağmen sonuç aynı. Acaba sıkıntı windows da mı? Farklı...
  14. misfit

Ucuza Windows 10 OEM Key

Arkadaşlar selamlar. Ucuza Windows 10 OEM Key satan siteler biliyor musunuz? Sitelere baktığımda 100₺ nin altında bulamadım. Geçen sene 10₺ ye bile vardı fiyatları mı arttı acaba bilgilendirebilir misiniz?
Geri