Arama sonuçları: *

1. bugraax

WİNDOWS 11 FORMATIM YAVAŞLADI

selam arkadaşlar bugün fark ettim ve normale göre baya yavaş gibi 300 gb boş alan var pc de sizce ne sebep oluyor?
  2. bugraax

Win 11 de eski dosyalarım geri geldi

sıfırlamıştım pc yi ve şimdi karşıma bi ekran çıktı eski formattaki dosyaları aktardı bu formata. ne alakaa bu şimdi eski formatda virüs korkusuyla sıfırlamıştım. ne yapmam lazım? sıfırlamak istemiyorum.
  3. bugraax

Irm https://get.activated.win | iex kodu virüslümü

arkadaşlar yeni win 11 kurdum pc ye. youtubeden win 11 etkinleştirme yazdım bir adam bu kodu yazdı etkinleştirdi bende yaptım. bazıları virüs girmiş olabilir diyor. tekrardan formatlamak istemiyorum. baya endişeliyim. acaba virüs vb bir şey bulaştımı pc ye?
  4. bugraax

Windows 11 i yanlış mı kurdum

Arkadaşlar konu açtım forumda kimse yardım etmiyor ya çıldıracağım. Lütfen diğer konuma bakın anlamak icin. Pc yi aç kapa yaptım win 11 kurmamak için ama gene win 11 kurma sayfasına attı beni lütfen yardım edin pc parçalayacağım yemin ederim ki beni kanser etti. Büyük ihtimal tekrar kuracağım...
  5. bugraax

Windows 11 i yüklemek için konumu seçin kısmında birden fazla bölüm var

Nereyi seçeceğim yanlış bir şey yapmak istemiyorum acil yardım edin.
  6. bugraax

Sıfırdan format atıldığında PC ye neler yüklenmeli

merhaba arkadaşlar pc yi alalı 5 ay olmuştur ama 10 kere falan format attım yazılımsal sorunlar çıkıyor çünkü mesela. valorant oynayıp kapattıktan sonra pc kapanmıyor. bu sorunu çözdüm ve sorunun pc de olmadığını anladım gibi galiba değil. ve formatı doğru attığımdan şüpheliyim recep baltaşın...
Geri