Arama sonuçları: *

1. ddarkbrother20

nvidia geforce experience ekran kaydı alırken bozuk görüntü veriyor

Arkadaşlar daha önce ekran kaydı alırken hiçbir hata almıyordum. Son ekran kartı güncellemesinden sonra ekran kaydındaki görüntü bozuk olmaya başladı. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
  2. ddarkbrother20

Win 11 geçmeye değer mi?

Arkadaşlar şu an win 10 pro kullanıyorum. Ücretsiz yükseltme ile 11'e geçme şansım var. Sizce geçeyim mi? Performans tarafından bir değişiklik olur mu?
  3. ddarkbrother20

Windows'u güncelleştiremiyorum

Şu hatayı alıyorum arkadaşlar. Bunu nasıl düzeltebilirim? Yükleme hatası - 0x80070643 1603322964
  4. ddarkbrother20

Win7 İso dosyası için kaç gb usb gerekir

Arkadaşlar eski pc'ye win7 yükleyeceğim. İso dosyasını yazmak için illa 8gb usb mi gerekir?
  5. ddarkbrother20

Buradan Game Pass aldım sizce sıkıntı çıkar mı?

Dostlar bu ilandan iki adet aldım. Sizce bir sıkıntı çıkar mı? https://www.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/xbox-pc-xbox-game-pass_pdp_565305285
  6. ddarkbrother20

Görev görünümünde daha önce ki günlerdeki sekmeleri kapatma

Arkadaşlar windows 10 pro'da sol altta yer alan görev görünümü sekmesinde daha önceki günlerde girdiğim sekmeler de görünüyor. Onu nasıl kapatabilirim?
  7. ddarkbrother20

Microsoft Store bilgisayarı yavaşlatır mı?

Arkadaşlar microsoft store'yi bilgisayarımda hiç kullanmadım. O yüzden microsoft hesabımla fln da hiç giriş yapmış bulunmamaktayım. Sistemde hdd, 8gb ram ve i5 2400 kullanıyorum. Microsoft Store'yi kullansam gelen güncellemeler vs benzeri şeyler sistemi ağırlaştırır mı? Sadece instagram ve...
  8. ddarkbrother20

Windows 10 ses için takılan hoparlör ve kulaklık algılanmıyor

Arkadaşlar sıfırdan kurlum ile pc'ye format attım ve driver booster ile driverleri güncelledim. Ama hoparlör ve kulaklığa ses gelmiyor ve cihaz algılamıyor sanırsam. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Sıkıntı olmasın diye ikisini de ayrı ayrı denedim ama nafile. Bu sorun neden kaynaklanıyordur ve...
  9. ddarkbrother20

Windows 10 çok yavaş çalışmakta

Merhaba arkadaşlar. Kendi sistemim i5 2400 işlemciye ve 8gb ram (1333mhz ddr3) özelliklerine sahip. Ama aynı ram özelliklerine sahip ve işlemcisi i5 660 olan bir sistem windows 10'u çok daha hızlı çalıştırıyor. Misal bilgisayarın açılma süresi. İ5 660 çok çabuk açılırken kendi sistemimdeki i5...
Geri