Arama sonuçları: *

1. LostChanceee

İnsanlar neden format atmaktan korkuyor?

Arkadaşlar, günümüzde neredeyse hiç biri kendi kişisel bilgisayarına format atamıyor. Neden sizce?
  2. LostChanceee

Windows 11 25H2 geldi mi?

Arkadaşlar şimdi şöyle iso indircektim windows 11 25h2 gördüm iso dosyasını ama benim kendi işletim sistemimde 24H2 hala güncelleme falan da yok denetleyebileceğim sorun neyden kaynaklıdır acaba?
  3. LostChanceee

Windows 10 ve 11 LTSC lazım.

Arkadaşlar bir kurulum yapacağım indirme linki bulamadım W10 LTSC ve 11 LTSC nereden indirebilirim? Veya Tiny 10 falan mı kurayım Windows Defender var ise eğer Tiny 10 kurabilirim.
  4. LostChanceee

Windows 11 Pro, Microsoft sitesinde gözükmüyor.

Arkadaşlar Windows 11 Pro kurdum geçen günlerde format ile microsoft hesabı falan açık her şey açık ama nedense sitesinde gözükmüyor PC sadece Ayarlar>Hesaplar>Bağlı Cihazlar sekmesinde gözüküyor PC formattan önce de aynı hesabı kullanıyordum BIOS Seri numarasından kaynaklı olabilir mi?
  5. LostChanceee

Format atmaktan çok korkuyorum.

Arkadaşlar eskidende format attım ama neden ise şu anda format atmak çok korkunç geliyor bitlocker falan da açık olunca ne yapmalıyım.
  6. LostChanceee

Rufus'ta manifest dosyaları?

Arkadaşlar dün akşam rufus ile format USB'si hazırladım sources klasöründe manifest içeren dosyalar var. Bir arkadaşım direkt kurdu office programı bende var diyerek indirmiş. Office 2016 crack biraz da ondan şüphelendim direkt .manifest dosyası vardı.
  7. LostChanceee

Microsoft edge internet geçmişi formattan sonra hala duruyor.

1 Haziran tarihinde format attım internet geçmişine bakıyordum ve 1 Haziran tarihinin öncesindeki internet geçmişini görebiliyordum. Chrome senkronizasyonu falan açık ama geçmişimi temizlemiştim microsoft hesabım da yeniydi.
  8. LostChanceee

Çözüldü✓ Windows 11 pro uygulama kısayolları neden böyle ?

one drive yedeklemeli bir şekilde google chrome'un alt bölümü bu şekilde tik çıkıyor bu normal ancak neden küçük başka bir uygulamanın kısayolu ise bu şekilde ek bir bilgi vereyim cs2 oynarken çokça kez 1440x1080 4:3 1024x768 1920x1080 16x9 geçtim
  9. LostChanceee

Bazenleri CMD açılıyor.

Bilgisayarı formatladım ve NVIDIA driver kurdum pcyi yeniden başlattığımda cmd gibi bir şey açılıp kapandı (hiç bir yazı yoktu) şu anlık tam 1 hafta oldu bu olaydan şimdi tekrar oldu neden oluyor ?
Geri