Arama sonuçları: *

1. RevenKalr

Flash a windows kuramıyorum yardım lazım

Arkadaşlar şuan okuldayım bilgisayar sınıfındaki bilgisayarlara windows 8.1 kuracağız fakat flash a windows 8.1 iso sunu MBR olarak yazarken ( ISO YANSISI AYRIŞTIRMA HATASI ) diye bir hata veriyor yardımcı olabilecek var mı? fotoğraf koyamıyorum internet çok yavaş.
  2. RevenKalr

windows 8.1 vs windows 10

Windows 10 ile windows 8.1 arasında nasıl farklar vardır? hangisini kullanmak daha iyi olur?
  3. RevenKalr

Windows 8.1 ne kadar ram kullanır?

Windows 8.1 boş ta kaç gb ram kulalnır?
  4. RevenKalr

Şifre ekranı gelmiyor

Ekran bu şekilde kalıyor ve şifre giremiyorum nasıl düzelir? 1620891853 Arkadaşlar yok mu yardım edecek
  5. RevenKalr

windows 10 superlite ayarları hakkında yardım

windows 10 superlite kurdum fakat farkettimki görev yöneticisindede gördüğünüz gibi sağ üstte kapatma yerleri bu şekilde gözüküyor bunu nasıl normal haline alabilirim?
  6. RevenKalr

Windows superlite nedir?

Win 10 Home kullaniyorum boş ta 2-2.5 gb ram kullanıyor. Windows 10 superlite tarzi şeyler duydum ne olduklarını bilmiyorum tam ama ram i vs. Az kullanıyor diyorlar. O tarz da bir windows iso linki atarmisiniz? Bir de + ları ve - leri nelerdir
  7. RevenKalr

Windows sıfırlanıyor ekranında kapatırsam biosa girebilirmiyim?

Ben pc yi sıfırla dedim . Elimde windows kurulu flash bellek vardı unutmuşum onu gördüm. Şimdi pc yi kapatıp açarsam bios a girip sıfırdan windows kurabilirmiyim?
  8. RevenKalr

Ekranda bu çıktı bu ne?

sağ üstte bu çıktı gitmiyor bune? nasıl gitcek
Geri