Arama sonuçları: *

1. Revntron

Windows 11 Takvim Sorunu

Arkadaşlar merhabalar Windows 11'in son sürümünü yükledim ama normalde Windows 10'da saat kısmına bastığımda takvim geliyordu ancak Win11'de bu gelmiyor bildirimlerin hepsi aktif rahatsız etmeyin modu gibi şeyleride kaldırdırm ancak işe yaramadı çözümünü bilen var mı?
  2. Revntron

Win11 Pro Key'i Hangi Siteden Almam Daha Güvenlidir?

Arkadaşlar merhabalar yeni bir pc topladım win11 pro kurdum sisteme ancak ürün anahtarım olmadığı için o sağ altta çıkan sinir bozucu etkinleştirme yazısı gözüktü ayrıca kişiselleştirme ayarlarına sokmuyor beni Windows, o yüzden bana güvenilir bir siteden key gerekiyor uygun fiyatta bildiğiniz...
  3. Revntron

Windows 10 Format Sorunu

Arkadaşlar merhabalar ben Windows 10 formatı attım tamam dedim sistem yeniden başlatıldığında tekrar win10 yükleme ekranı geliyor birde ben yanlışlıkla UEFI değil diğer MPR'ydi sanırım ismi ondan kurmuşum nasıl yapacağım? Laptoptan rufus'dan uefi olarak indirsem geri taksam öyle yapabilir miyim?
  4. Revntron

Bu PC Windows 11 Destekliyor Mu?

Arkadaşlar merhaba aşağıdaki sistem Windows 11 kaldırabilir mi bende sistemi şu anda karşılamıyor diyor sebebi yeterli alan olmaması mı yoksa sistem mi yetmiyor birde Anakartın yeni BETA BIOS güncellemesinde Windows 11 support yazmakta ama daha beta'da olduğu için indirmedim bunla bi alakası var...
Geri