Arama sonuçları: *

1. Restorgen

ekran kaydetme program önerisi

tavsiyeniz var mı? Obs dışında
  2. Restorgen

En iyi Windows 10 sürümü

Ben 1909 kullanıyorum. Sizce yükseltmeli miyim?
  3. Restorgen

Windows 10 nasıl etkinleştiririm?

Arkadaşlar boşuna surdan al burdan al demeyin. Aldım geçersiz çıktı. Nasıl yapabilirim?
  4. Restorgen

Bu site güvenilir mi?

Bu siteden Windows 10 pro key alacağım fakat ilk kez duyuyorum siteyi. Güvenilir mi?
  5. Restorgen

Windows 10 pro yu nasıl etkinleştirim?

Bildiğiniz ucuz bir satıcı var mi OEM key satan? Veya CMD den filan bir şey yapıyorlarmış nasıl?
  6. Restorgen

Windows'u etkinleştirmezsem bir şey olur mu?

Arkadaşlar sağ altta windows'u etkinleştir yazıyor. Bende 1 2 yerde etkinleştirmezsem yazı kalır 1 2 özellik kısılır öyle devam eder gibi bir şey duymuştum. Zaten yazı çok fazla gözüme batmıyor benim için bir sıkıntısı yok. Etkinleştirmek zorunda mıyım? Etkinleştirmezsem bilgisayarı acamama gibi...
  7. Restorgen

Wallpaper engine wallpaper önerisi

Öneriniz var mı?
  8. Restorgen

En fazla 12.49tlye OEM Windows key

Evet arkadaşlar kartımda 12.49 TL kaldı . Ve bunla windowsumu etkinleştirmek istiyorum . Hangi siteyi önerirsiniz?
  9. Restorgen

Windows 10 kurarken kaldı ilerlemiyorum

her şey i yaptim sonda hani ülke seçin i filan da geçtim hotmail hesabinizi girin dedi girdim sonra pin'e git dedi pin'e bastım 15 dakikadır bir dakika bekleyin diyor üstteki şey hareket ediyor mousemu hareket ettirebiliyorum. Bu kadar beklemesi normal mi?
  10. Restorgen

Hangi driverları yüklemeliyim?

Ekran kartını kuracağım anakartın driverini kuracağım. Başka neyin driverını kurmalıyım.
Top Bottom