Arama sonuçları: *

1. S o r r o w

Win 11 aktifleştirmek için güvenli ve uygun retail key nerden bulurum

Arkadaşlar kimisi win10 retail key de çalışıyor diyor en mantıklı fikrinizi söyleyin lütfen https://www.saglamlisans.com/urun/windows-10-pro-retail-key-satin-al/ bu nasıl olur mu pro alıcam
  2. S o r r o w

Windowsun yeni kopyasına geçtim.

Arkadaşlar bilgisayarı tamire vermek zorunda kaldım ve vermeden önce windows 10 home editiondu sanırım. Şuan windows 10 proya geçmiş bulunmakta. Bunun bir artısı yada eksisi var mıdır?
  3. S o r r o w

Roblox için kullandığım uygulama çalışmıyor.

Arkadaşlar robloxa GUI inject etmek için kullandığım uygulamalar vardı.Bilgisayara format atmadan önce bunlar çalışıyordu.Şöyle çalışıyorlardı : Açıyorum inject tuşuna basıyorum ve CMD ekranı açıyor oradan birşeyler yazdırıyor.Formattan sonra çalışmamaya başladı.Regeditte de CMD ile ilgili...
  4. S o r r o w

Kullandığım uygulamalar CMD açmıyor.

Arkadaşlar kullandığım uygulamalar açmak için internetten key aldırtıyor ve onu yazdırıyor(bir siteden alıyorum ve yazıyorum yazmam gereken yere).Bunun için bir cmd ekranı açıyordu ama şuan açmıyor.Nasıl düzelteceğim?
  5. S o r r o w

Microsoft uygulamaları

Bildiğiniz gibi microsoft excel word powerpoint eğer almadıysanız bilgisayarınızda açınca deneme sürümü doldu falan der.Benimkiler formattan sonra silindi ve yükleyemiyorum.Deneme sürümü başlat yaparsam internet üzerinden deneme sürümü başlar mı? Çok acil arkadaşlar slayt yapacağım da.
  6. S o r r o w

Yardım Gerekli Microsoft Uygulamaları Gitti

Virüs olduğu için format attım.Formattan dolayı sanırım lisans silindi.Ve şuan microsoft Excel Powerpoint Word gibi gerekli uygulamalar yok.Nasıl elde edeceğim? Lisans soruyorsanız Windows10 Education
  7. S o r r o w

Microsoft programları...

Format attım virüsten dolayı.Ancak formattan sonra microsoft excel,powerpoint,word ve öbür microsoft uygulamaları gitti.Nereden indireceğimi de bilmiyorum.Rica etsem yardımcı olur musunuz?
  8. S o r r o w

Formattan sonra microsoft uygulamaları gitti.

Arkadaşlar format attım C: diskine microsoft word excel powerpoint vb. uygulamalar gitti ve ücretsiz indirmek için yer bulamadım yardımcı olur musunuz? 1608669375 Helpp
Geri