Arama sonuçları: *

1. Muhammed0147

Windows bozuk dosyaları düzelten bir uygulama arıyorum

Windowsumun bazı dosyaları bozuk . Bu yüzden windows dosyalarını tarayıp onaran bir uygulamaya ihtiyacım var . Yardımcı olursanız sevinirim :)
  2. Muhammed0147

Sistem dosyalarında bozulmuş dosyaları bulup onaran program önerir misiniz ?

Windows dosyalarında bozulanları tespit edip onaran bir program önerir misiniz ? Programsız oluyorsa da olur 1651686682 Yardımcı olabilecek kimse yok mu ?
  3. Muhammed0147

Sistem açılırken windowsun yüklenmesini sağlayan hizmetin adı ne ?

Sistemimdeki dosyalarımın tamamına bir şekilde erişebiliyorum ama windows başlamıyor . Ben de elle çalıştırmayı deneyeceğim ama hizmetin adı lazım . Bilen varsa yazabilir mi ?
  4. Muhammed0147

Sistem açılmasına rağmen siyah ekranda kalıyor

Bilgisayar şifre girme ekranına geliyor (burada bir sorun yok) . Girdikten sonra windows yüklenince ekran simsiyah oluyor ve sadece fare imlecini görebiliyorum . Ctrl + alt + del tuşlarına aynı anda basınca görev yöneticisini başlatma kısmına falan gelebiliyorum ama sadece bu kadar , windows...
  5. Muhammed0147

Sistemime reklam virüsü bulaştı nasıl temizlerim ?

Sistemi her açtığımda google oto açılıyor ve br reklam gösteriyor . Bu reklam gösteren siteye girdiğimde ise site ''empty OK'' diye bir yazı gönderiyor . Uzun lafın kısası ben bu virüsü nasıl temizlerim(sistem win11)
  6. Muhammed0147

Windows 11 den 10 a nasıl düşülür

Geçtiğimiz günlerde windows 11 e geçiş yaptım . Ramlere yaptığım bir oc den kaynaklı sistem açılmadı bende biosu sıfırlamak için bios pilini tak çıkar yaptım . Ama şu anda valorant tpm 2.0 hatası veriyor . Bu yüzden geri dönüş yapmak istiyorum . Format atmadan sağ altta sistemimin bana verdiği...
  7. Muhammed0147

Windows 11 yükseltilmesi hakkında

Bilgisayarı açtığımda pc yi windows 11 e yükseltin diye bir yazı geldi ve herşeyin hazır olduğunu söyledi . Benim imzadaki sistemle windows 11 e yükselir mi ? / Yükseltmek mantıklı bir seçenek mi ?
  8. Muhammed0147

Güvenli mod da dahil görüntü gelmiyor

İster güvenli mod olsun ister normal windows olsun hiçbir şekilde bilgisayara görüntü gelmiyor sistem boot edilmesi bitince ekran tamamen simsiyah oluyor ben bunu nasıl çözerim lütfen söyler misiniz ? 1619797296 Lütfen yardımcı olur musunuz ? 1619797541 Sistem onarıma girildiği zaman görüntü...
  9. Muhammed0147

KMS'yi nasıl tamamen kaldırırım

Bilgisayarıma kmspico'yu yüklemiştim ve office uygulamalarını aktifleştirmiştim. O günden belli bilgisayarım adam akıllı çalışmıyor world'ü sildim yinede düzelmedi sizden ricam ben bu l*net uygulamayı tamamen nasıl kaldırırım(kmspicoyu sildim buna rağmen hala böyle)
  10. Muhammed0147

Windows ücretsiz nasıl aktifleştirilir ?

Böyle bir rehber vardı linki olan varsa o rehberin linkini atabilir mi ?
Top Bottom