Arama sonuçları: *

1. MrCodeX

Pubg de Bass Boost Açınca Kasma Sorunu

Arkadaşlar sistemim iyi olmasına rağman pubg'yi (steam) akıcı oynayamıyordum internette araştırma yaptıktan sonra bu ayarın oyunda kasmaya yol açtığını gördüm ilk başta çok inanmadım ama gerçekten bass boost kapatınca oyun akıcı hale geldi. Yazıyı paylaşan adam nedenini paylaşmamıştı sizce...
  2. MrCodeX

GPT Diskte CSM Kapanınca Pc açılmıyor.

İyi günler arkadaşlar windows 10 kullanıyorum gpt diskim. Smartaccess Memory kullanabilmek için csm kapatmam lazım ama onu kapatınca görüntü gelmiyor monitöre ne yapmam lazım. B450m2sh (bios son sürüm) r5 5600 rx6800
  3. MrCodeX

Fl studio yüksek işlemci kullanımı

Arkadaşlar Fl studio niye bu kadar işlemci kullanıyor. Sesler çok patlıyor burası yükselince Ryzen 5 5600 16gb ram Fl studio m2'ye kurulu
  4. MrCodeX

Yüksek Performansta İşlemci Isınması

Arkadaşlar işlemci ryzen 5 5600 (stok fan bisotan fan hızını %100 yaptım) normalde w11 pro kullanıyordum yükte işlemci max 65 derece idi (yüksek performans seçiliydi windowsta). Dün win 10 pro kurdum yüksek performansta işlemci 80 derecelere çıkıyor. Dengeli de ise 73 derecelere kadar çıkıyor...
  5. MrCodeX

Windows Açılışta Kurtarma Hatası

İyi günler herkese, Sistem rx 6600, r5 5600, gigabyte b450m s2h. Geçen gün w11 yükseltmesi yaptım. Biosta fast boot ve sam açtım bazen pc açtığım zaman bu hatayı alıyorum ESC'ye basıyorum bios geliyor tekrar ESC'ye basıyorum biostan çıkıyor ve pc açılıyor ama niye bu hatayı alıyorum anlamadım...
  6. MrCodeX

EFI sistem bölümünü FAT32 olarak biçimlendirin HATASI

Arkadaşlar elimde win 10 ve w11 format flashi var PC format atacaktım diski sıfırladım sildim içindekileri devam ettiğim zaman. Windows, EFI sistem bölümünün NTFS olarak biçimlendirildiğini algıladı. EFI sistem bölümünü FAT32 olarak biçimlendirin ve yüklemeyi yeniden başlatın diye hata verdi...
  7. MrCodeX

Uygulama seslerini kapatabileceğim video kayıt programı

Beyler youtube için video çekeceğim ama arkadaşlarla discord da konuşurken onların sesinin videoya gitmesini istemiyorum. Bir program vs. varmı onun için
Top Bottom