Arama sonuçları: *

1. Yasin / EsquaReD

Davinci Resolve İle Kısa bir Reels Yapmak istiyorum

Arkadaşlar bilgisayarda DaVinci Resolve 17.2.1 diye video ayarlama programı var. Ben 1 videodan ortalama 6-7 saniyelik iki kısmı birleştirmek istiyorum ve birleşim esnasın da geçişlerde çok fark edilmesin geçiş yapıldığı. Bunu yapabilir miyim toplamda 15 saniyelik bir video olacak. Bilenler...
  2. Yasin / EsquaReD

Etkinleştirilmemiş W10 Duvar Kağıdı Değiştirmek

Arkadaşlar W10pro deneme sürümü kurdum. Etkinleştirmedim hala duvar kağıdını değiştirsem bi gariplik falan olur mu kimisi siyah ekran kalıyor falan diyor?
  3. Yasin / EsquaReD

Bedava FULL Office 2007

Arkadaşlar office programlarını pcye kurmak istiyordum fakat 2013-2016ve 2019 sürümleri deneme lisanslı ve full lisans yapmak için ekstra program crack vesaire gerekiyor bende o şekilde yapmak istemeyenler için 2007 microsoft office full kurmak isteyenler aşağıdaki videoyu kısaca izleyip...
  4. Yasin / EsquaReD

Office Programlarını Nerden İndirip Kurabilirim

Arkadaşlar windows 10 pro etkinleştirilmiş olarak kullanıyorum office programları word excel gibi programları nasıl pcye kurabilirim.
  5. Yasin / EsquaReD

Rufus ile Format VS Windows Media Creation Tool Hangisi iyidir

Merhaba arkadaşlar, Pc ye sıfırdan format atacağım gerekli dosyalarımı bulut depoya yedekledim. Ve pc yi ilk geldiği günkü gibi her şeyi biçimlendirip format atacağım ama rufus ile windows 10 media creation toolla direkt usbye windows iso dosyası yazdırma arasındaki fark nedir? Hangisiyle daha...
Top Bottom