Arama sonuçları: *

1. Prof. Dr. Abuzer Kömürcü.

Windows 10 pro dan 11 e update ile geçme sağlıklı mı ?

Arkadaşlar hp victus 16 4070 ve i7 13700h işlemcili modele sahibim işlemci boşta rastgele ısınmalar yapıyor ve birçok sürücü uyumsuz win 11 e geçmeyi düşünüyorum. Bilgisayarda baya dosya var gitmesini istemiyorum sizce ne yapmalıyım ?
  2. Prof. Dr. Abuzer Kömürcü.

WİN 11 FARE TAKILIYOR !!!!!

Arkadaşlar kafayı yiyeceğim fare takılıyor ne yapayım buna fare rampage sniper çalışıyor sıkıntı yok
  3. Prof. Dr. Abuzer Kömürcü.

WİN 11 Fare takılma sorunu

Arkadaşlar fare takılıyor acil çözüm lazım 1695129079 @TİTAN.
  4. Prof. Dr. Abuzer Kömürcü.

Windows 11 kurulmuyor

Arkadaşlar yeni PC aldım HP victus 16 4070 li modelini 10 pro kurdum lakin sürücüler sağlıklı çalışmıyor o yüzden 11 e geçiyorum ama asistandwn geçeyim dedim bir türlü olmadı Yüklemeye hazır olduğunuz doğrulaniyor diyor 4-5 saattir ve böylece kaldı ne yapmam gerek yardım ederseniz sevinirim
  5. Prof. Dr. Abuzer Kömürcü.

Bana en uygun işletim sistemi hangisi ?

Arkadaşlar linux kullandım ama bir türlü alışamadım, ısınamadım şuan kullandığım win 8.1 pro ama çağı da ben oynarken 140,150 fps verirken başka bir adamı izlediğimde fps 60 Lara falan düşüyor acaba bu win 8.1 den mi kaynaklı Size sorum ben sadece CS oynuyorum hangi işletim sistemini seçmeliyim...
  6. Prof. Dr. Abuzer Kömürcü.

Windows 8.1 pro bu sistem için iyi mi ?

Arkadaşlar bilgisayarım şu şekilde : h110m pro vd anakart intel g4400 işlemci msı r7 240 ekran kartı 8gb 2133mhz ram hyperX 400W psu ssd yok hdd var 500 gb Arkadaşlar sistemim bu şekilde şuan widows 8.1 pro kullanmaktayım ama ekran kartı için amd adrenalin güncellemesini kabul etmiyor. Ben şimdi...
  7. Prof. Dr. Abuzer Kömürcü.

Hangi işletim sistemini seçmeliyim ?

Arkadaşlar bilgisayarım şu şekilde : h110m pro vd anakart intel g4400 işlemci msı r7 240 ekran kartı 8gb 2133mhz ram hyperX 400W psu Arkadaşlar sistemim bu şekilde şuan widows 8.1 pro kullanmaktayım ama ekran kartı için amd adrenalin güncellemesini kabul etmiyor. Ben şimdi böyle mi kalmalıyım...
Geri