Arama sonuçları: *

1. Faveouls

Windows Güncelleme Sorunu

Şu an windows iso dosyası olarak en son sürümü, windowsun sitesinden indirip flashıma yazdırıyorum doğru şekilde. Windowsu mu normal şekilde kurdum ve her şey normal. Fakat windows güncellemelerini yaptıktan sonra restart atın diyor bilgisayara. Restart tuşuna bastığımda, windows hazırlanıyor...
  2. Faveouls

Modlanmış Windows 10 Pro Paylaşır mısınız?

Arkadaşlar modlanmış windows 10 pro önerir misiniz. ReviOS'u biliyorum ben sadece. Var mı sizin daha iyisi olan vs.
  3. Faveouls

Windows 21H1 Sürümünü Deneyen Oldu Mu?

Arkadaşlar windows 10 21H1 sürümü insider programı üzerinden teste açılmış, değişikleri vs. deneme fırsatı bulan oldumu acaba? bilginiz var mı yeni güncelleme ile ilgili. Microsoftun güncelleme açıklaması şu şekilde imiş: – Oturum açmak için şifre ve PIN kodlarının alternatifi konumunda olan...
  4. Faveouls

Dosya Sıkıştırma Olayını Merak Ediyorum

Öncelikle iyi akşamlar forumdaşlar, Benim merak ettiğim 2 şey var. 1.-Her dosya sıkıştırılabilir mi?(MP4-JPEG-PNG-Normal oyun, program dosyaları) gibi. 2.-Mesela 1GB oyun dosyası ve 100GB oyun dosyası ne kadar sıkıştırılabilir? Bu konuda bilgisi olanlar bilgilendirebilir mi?
  5. Faveouls

Windows Defender Full Kapatma Nasıl Yapılır?

Arkadaşlar ben bilgisayarımda steam ve epicgames dışında riotgames oyunları indirdim.Türkçe yama bile indirmiyorum bilgisayarıma.Windows defender günde 4 kez tarama yapmış.Hissedebiliyorum tarama yaparken.Valorantta 300FPS ortalamam ama 200FPS civarı oluyor gün içlerinde.Bende bu sebepten ötürü...
  6. Faveouls

Arkadaşlar format atma bağımlılığımdan nasıl kurtulurum?

Konuda yazdığım gibi format atma hastalığım var yaklaşık 1-2 yıldır.Bilgisayarda beni rahatsız eden bir sorun olduğunu farkedersem(küçücük bir sorun dahi) veya oynunlarda fps düşüşü hissetmiş gibi(psikolojik) olunca direkt halihazırda windows10 format flashını takıp format atıyorum.Kendimi...
  7. Faveouls

WİNDOWS 10 1909

Windows 10 1909 sürüm iso dosyası atabilecek var mı link ?
Top Bottom