Arama sonuçları: *

1. Zaquare

Windows 11 geçmeli miyim?

Windows update kısmına geldi sizce geçmeli miyim sıkıntı yaşar mıyım ve geçersem dosyalarım silinir mi yeni key almam gerekir mi ??
  2. Zaquare

Sizce yeni windows ne zaman çıkar ?

Windows 11 veya herhangi bir başka windows sürümü sizce ne zaman çıkar ?
  3. Zaquare

Windows 10 Update (0x80073701) Hatası ???

4. Zaquare

Windows 10 güncellemiyor hata veriyor

Böyle bi hata :(
  5. Zaquare

Windows 10 Nasıl yeni güncellemeyi alacağım ?

Şuan bu iniyor ama 21H1 çıkmış sanırım nasıl yükselteceğim.
  6. Zaquare

Windows masaüstümü nasıl yapmalıyım ?

Şu anlık böyle fakat oyunlara ulaşmam az da olsa zor oluyor düzenini nasıl yapmalıyım oyunları direkt masaüstüne atınca çok kalabalık oluyor :(
  7. Zaquare

Sildiğim uygulamalar hala görev yöneticisinde...

Krips ile TvnServer uygulamalarını önceden yüklediğimi hatırlıyorum sildim ama görev yöneticisinde.Sistemime göre sizce açılış zamanı iyi midir? ? (SİSTEMİM: RTX 2060 GAMING 6G , RYZEN 5 2600 , B450M PRO M2-V2 , 16GB RAM)
  8. Zaquare

Mozilla Firefox Kullanılır Mı ?

Mozilla Firefox kullanılır mı sizce ben sadece geçmişe girince falan yan panelde çıkmasına indirilenlerin küçük bir panelde çıkmasına alışamadım keşke Chrome da olduğu gibi yeni sekmede tam ekranda olsaydı.
  9. Zaquare

Wallpaper Engine Arkaplan Önerisi

Wallpaper engine parasal durumdan crack kullanıyorum fakat benim şu anki arkaplanım böyle sizin önerileriniz nelerdir ? 1606495004 Ve 16gb 3000 mhz ram var bende kullanmalımıyım yoksa açılış hızını falan etkiler mi ?
  10. Zaquare

Dünya'nın en hızlı ve en kullanışlı tarayıcısı ?

Dünya'nın en hızlı ve en kullanışlı tarayıcısı nedir bence hiç biri değil hepsinin ayrı bir kusuru var ama bunların arasındaki en hızlı ve en kullanışlısı nedir ? (ayrıca sürekli güncelleme alan)
  11. Zaquare

Tarayıcılar için ek koruma uzantısı ?

Tarayıcılar için ek koruma uzantısı var mı ?
  12. Zaquare

Tarayıcılar İçin En İyi Eklentiler Ve En İyi Tarayıcı...

Google Chrome için en iyi eklentileri sıralayalım hadi.
  13. Zaquare

Neon ikon paketi önerisi lütfen

Neon ikon paketi önerir misiniz? arkadaşlar oyun kolu gibi iconlarda olursa sevinirim.
  14. Zaquare

Windows 10 masaüstü düzenlemesi

Benim masaüstüm böyle ama oyunları klasörden açmak biraz zor oluyor direkt tıklayarak açmak istiyorum bana önerebileceğiniz oyunları böyle bir klasör gibi içine alabilecek programlar oluyor onlardan önerebilir misiniz mesela sağ tarafa bir kutucuk açıp içine oyunları koyup oradan tek tıkla...
  15. Zaquare

Bu sistem nasıl sizce ?

Anakart : MSI B450M PRO M2-V2 Ekran Kartı : RTX 2060 GAMİNG 6G İşlemci : RYZEN 5 2600 Ram : G.SKILL RIPJAWS V 8x2 3000MHz SSD : WD BLUE 500GB (Windows kurulu) HDD : WD BLUE 1TB Kasa : XIGMATEK GLARE 7A Sizce nasıl bir sistem ?
  16. Zaquare

Windows Yormayan Kişiselleştirme Programları

Windows yormayan kişiselleştirme programları arıyorum var mıdır kaliteli böyle bilgisayarı yormayan.
  17. Zaquare

Windows indirilmesi gereken veya kişiselleştirme yapılan uygulamalar

Windows 10 kullanıyorum böyle kişiselleştirme tarzı ya da işime yarayacak program önerisinde bulunursanız sevinirim.
  18. Zaquare

Windows 10 için en iyi tarayıcılar (ANKET)

Haydi seçiminizi yapın.
  19. Zaquare

(ÇÖZÜLDÜ)Windows 10 gereksiz boş klasörleri ve dosyaları silme

Windows 10 da gereksiz içi boş veya hiç bir işe yaramayan gereksiz şeyleri silmek için program önerir misiniz? ccleaner gerekli dosyalarıda siliyor diye biliyorum lütfen güvenli bir program önerin.
  20. Zaquare

Windows Kişiselleştirme Uygulamaları

Windows 10 kişiselleştirme uygulamaları arıyorum mesela masa üstüne ders programı çizmek gibi şeyler olabilir.
Top Bottom