Arama sonuçları: *

1. haktanugur3

Windows 11'e geçeyim mi?

Windows 11'e geçeyim mi? Şu an windows güncellemesi ile direkt geçiliyor. Oyunlarda performans düşer mi? Sizce geçmeli miyim sistem şu: • İşlemci: Amd Ryzen 3 3100 • Anakart: Asus Prime B450M-A • Ekran Kartı: Asus Dual RX 5500XT 4 GB O.C. Edition • Bellek: G.Skill RipjawsV 8x2 GB 3600MHz CL18 •...
  2. haktanugur3

Geri getirme programı işe yarar mı?

Windows format atarken D'de ki her şeyi sildi nasıl geri getirebilirim?
  3. haktanugur3

Bunu nasıl kapatabilirim?

4. haktanugur3

Windows 8.1'den Windows 10'a yükseltsem FPS artar mı?

Windows 8.1'den Windows 10'a yükseltsem FPS artar mı?
  5. haktanugur3

Crysis 2 açarken virüs hatası alıyorum.

Crysis 2 açarken virüs hatası alıyorum. Windows Defender hatayı veriyor. Oyun kapanıyor ve koruma geçmişinde virüs olarak bu yazıyor. VirTool: Win32 / CeeInject.gen! FG
  6. haktanugur3

Windows 10'u güncellerken yapılan değişikler geri alınıyor ve güncelleme iptal oluyor.

Windows 10'u güncellerken yapılan değişikler geri alınıyor ve güncelleme iptal oluyor. Bunu nasıl çözebilirim. Laptop kullanıyorum.
  7. haktanugur3

OEM key korsan mı? Zararlı mı?

OEM key korsan mı? Zararlı mı?
  8. haktanugur3

PC oyunda iken mavi ekran vermiyor ama oyun dışında mavi ekran veriyor.

PC oyunda iken mavi ekran vermiyor ama oyun dışında mavi ekran veriyor.
  9. haktanugur3

Video açık iken siteler 20dk da bir çöküyor.

Video açık iken siteler 20dk da bir çöküyor.
  10. haktanugur3

Hızlı erişimden kalksın istemiyorum fakat sabitlemenin kalkmasını istiyorum.

Hızlı erişimden kalksın istemiyorum fakat sabitlemenin kalkmasını istiyorum. Müzikler ve Videolar klasörü aynı kalacak ama sabitlemeli olmayacak.
  11. haktanugur3

(YARDIM!!!)Onedrive yüzünden sisteme format atacağım.

Onedrive yüzünden sisteme format atacağım. Masaüstü dosyası silindi ve bilgisayardan hiç bir şey açamıyorum.
  12. haktanugur3

Onedrive bilgisayarımın içinden geçti.

Onedrive bilgisayarımın içinden geçti. Belgelerde ki tüm her şey silin ve durduk yere her şeyi içine çekiyor ve oyun saveleri de gitti.
  13. haktanugur3

Windows 10'a para verilir mi?

Windows 10'a para verilir mi?
  14. haktanugur3

KMSpico temizlenir mi?

Böyle format atarsam KMSpico'nun kalıntıları temizlenir mi? @keremcnsz24 Kalıntılar temizlenmiyorsa nasıl dosyalar eski halinde kalacak şekilde format atabilirim?
  15. haktanugur3

Sahte word kullanmak sıkıntı olur mu?

Sahte word kullanmak sıkıntı olur mu?
  16. haktanugur3

Windows 10 da nasıl temiz kurulum yapılır?

Windows 10 da nasıl temiz kurulum yapılır? Eski dosyalarımı nasıl yedeklerim hepsi şuan olduğu gibi kalması lazım.
  17. haktanugur3

Nasıl format atılır anakart da ki ayarlar sıfırlanacak kadar

Nasıl format atılır anakart daki ayarlar sıfırlanacak kadar
  18. haktanugur3

Windows 10'u KMSPİCO ile kullanıyorum ne tarz sorunlar olabilir ve nasıl kurtulabilirim?

Windows 10'u KMSPİCO ile kullanıyorum ne tarz sorunlar olabilir ve nasıl kurtulabilirim? @keremcnsz24 sen herhalde bu konular ile alakalı bilgiliydin o yüzden etiketledim.
  19. haktanugur3

KMSPICO'dan nasıl kurtulabilirim?

KMSPICO'dan nasıl kurtulabilirim? Bilgisayarı bilgisayarcı ilk kurduğunda böyle etkinleştirdi acaba pc yavaşlaması olur mu ya da virüs bulaşması
  20. haktanugur3

Pc'de bitcoin mine'ı yada virüs olmadığını nasıl anlarım

Pc'de bitcoin mine'ı yada virüs olmadığını nasıl anlarım
Geri