Arama sonuçları: *

1. john

Yeni kullanıcı oluşturunca Yö. hesabımdaki veriler yeni kullanıcıdada gözüküyor

Benim yapmak istediğim şu ben yeni kullanıcı oluşturuyorum ama o kullanıcının windows u sıfırdan kurmuş gibi kullanmasını istiyorum yani mesela en kolayından nvdıa denetim masasından girip ayarları kurcalayabiliyor standart kullanıcı olduğu halde , sadece yönetici olarak çalışan programlarda...
  2. john

ÇÖZÜLDÜ Geforce experience alt+r ayarları aynı kalmıyor.

Önceden alt+r yi kullanırken hangi ayarda bıraktıysam birdahaki bilgisayarı açışımdada öyle kalıyordu. fakat şu son 1 aydır sanırım veya daha fazla olabilir bu tabloyu gelişmiş ayarlarda kullanırken kendi kendine temel ayarına alıyor ayrıntılar azalıyor. (sürücüyü temiz kurulumla kurdum yine...
  3. john

Windows 10 her bilgisayarı açtığımda gece ışığı açılıyor

sorun başlıktaki gibi dün olmaya başladı temp dosyalarını felan silip yeniden başlattım ama gene aynı sorun napabilirim ? her açtığımda sarı ekran :/
  4. john

ctrl + win + d kestirmesini nasıl kapatabilirim

sorun başlıkta sürekli oyun oynarken oluyor sadece bu kestirmeyi kapatmanın bir yolu var mı alt tab felan kalsın istiyorum ama
  5. john

oyundayken tuşlara basınca +yeni masaüstü açılıyor

oyun felan oynarken birkaç tuşa birden basınca +yeni masaüstü açılıyor hani şu görev çubuğunda olan görev görünümü var ya ondan nasıl kapatabilirim bu kısayolu nasıl açıldığını da bilmiyorum maçtayken bi anda 5 tane açılıyor en güzel anlarımda bide :/
  6. john

( ÇÖZÜLDÜ ) dosya gezgini değişmiş bi bakabilir misiniz

önceden şöyle olan kısım şuan yok anlayamadım 4 saat önce vardı sizce sorun ne olabilir (yukardaki bölüm) şuanki :
  7. john

windows 10 oyun grafik tercihi seçiminde harici ekran kartım gözükmüyor.

windows 10 a geçirdim pc yi bütün güncellemeleri yaptım ama benim laptobumun 2 ekran kartı olduğu halde 2. yi amd radeon 7400m i görmüyor sorun nedir ?? herşeyi denedim arkdaşlar elle kurdum gene olmuyor her şey güncel ama intel hd 3000 i gösteriyor 2 sindede (konuyu doğru seçtiğimden de hiç emin...
  8. john

windows 7 ile 8.1 in arasımdaki ram farkı çokmu ?

şuan windows 10 dayım deniyim demiştim ama 4gb ram yemiyo pc açıldığında 1.5 ram kullnıyo ama oyunda sıkıntı oluyo win10 a geçmeden önceki kullandığım windows 7 600mb ram kullnıyodu çok iyi performans alıyodum acaba aklımdaki düşünce 8.1 e geçsem birkaç hizmet ayarlarını kapatsam 1gb ı geçer mi...
Top Bottom