Arama sonuçları: *

1. Ensar

Ekran kapandıktan sonra yeniden açılmıyor

Güç seçeneklerinde 15 dk sonra ekran kapatılacak şekilde ayarladım ama klavye veya mouse ile açılmıyor, ekran gelmiyor, bilgisayarı tekrar kapatıp açmam gerekiyor. AMD ekran kartına geçtikten sonra böyle bir sorun yaşadım. Bu sorunu yaşayan var mı, çözümü nedir? Çözüm 1. Başlat menüsünden...
  2. Ensar

Güvenilir Windows Key Önerisi

Güvenilir, Windows 10-11 key satan site önerir misiniz? Daha önce Lazımbana diye bir siteden almıştım hâlâ kullanıyorum ama şu an aynı siteden sipariş verilmiyor.
  3. Ensar

Windows 11 Key Önerisi

Ucuz ve güvenilir Windows 11 Key satan site önerir misiniz?
  4. Ensar

[Çözüldü] Windows 11 Valorant TPM 2.0 Hatası

Windows 11'e geçtim. Valorant yükledim ama açılmıyor. Bios üzerinden Secure Boot'u açıp denedim olmadı.
  5. Ensar

Windows Güvenliği Açılmıyor

Windows güvenliği açılmıyor.
  6. Ensar

Bilgisayar Uyku Modundayken Oyun İndirme

Arkadaşlar konsollardaki gibi bilgisayarı uyku moduna alıp oyun indirebileceğim bir yöntem var mı?
  7. Ensar

Windows 10 Güç Seçenekleri ve Güç Tüketimi Hakkında

Windows 10 güç seçenekleri elektrik faturasını ne kadar etkiler? Normalde yüksek performans güç modunu kullanıyordum ama acaba dengeli moda alsam elektrik faturasında gözle görülür bir fark olur mu?
  8. Ensar

Windows 10 Pro vs Home (Anket)

Hangisini kullanıyorsunuz? Edit: Ben Windows 10 Home kullanıyordum, SSD'ye format atınca Pro kurdum.
  9. Ensar

Windows 10 Parola Kaldırma

Windows 10'da şifreyi nasıl kaldırabilirim?
  10. Ensar

Güvenilir Windows 10 Key Önerisi

Ucuza Windows 10 alabileceğim, güvenilir bir link verebilir misiniz?
  11. Ensar

Windows 10 Pro vs Home

Eski bir bilgisayarım var. Sizce hangisini kurayım. Windows 10 Pro mu Home mu? Performans farkı olur mu? Windows 10 Home Windows 10 Home Single Language Windows 10 Education Windows 10 Pro Sistemim:
Top Bottom