Arama sonuçları: *

1. Bursalı_Genç16

WhatsApp bilgisayar üzerinden nasıl yedeklenir

Maalesef ki telefonum bozuldu telefoncu yapamadı bu sebeple WhatsApp'a telefon üzerinden erişimim yok bilgisayar üzerinden erişimim var sadece bilgisayar üzerinden nasıl yedekleyebilirim WhatsApp'ı
  2. Bursalı_Genç16

Microsoft Store'den indirdiğimiz uygulamalar

Instagram'ı Microsoft Store üzerinden indirdiğim Instagram'dan bir link açınca Edge üzerinden açılıyor ama ben Edge kullanmıyorum bunu nasıl değiştirebiliriz
  3. Bursalı_Genç16

Windows 10 yönetici hesabı değiştirme

Ben bu hesap yerine başka bir hesabı yönetici yapmak istiyorum ama hesabın şifresini bilmiyorum bir de bu oturumda ki verilerim kaybolacak Veri kaybetmeden bunu yapmanın bir yolu yok mu
  4. Bursalı_Genç16

Tarayıcadan Tarayıcıya tüm bilgileri aktarma

Microsoft Edge'den farklı bir tarayıcıya geçmek istiyorum fakat Microsoft Edge'de ki şifrelerimden dolayı geçemiyorum o şifreleri farklı bir tarayıcıya aktarmanın bir yolu yok mu?
  5. Bursalı_Genç16

Windows 10 mu daha iyi Windows 11 mi

Kararsız kaldım Sizce hangisini kullanmalıyım Windows 10 mu Windows 11 mi
  6. Bursalı_Genç16

UTorrent ve BitTorrent arasında ne fark var?

UTorrent ve BitTorrent arasında ne fark var? Mesela indirme hızlarında bir fark var mı
  7. Bursalı_Genç16

Windows 8.1 oyunlar açılmıyor

Merhaba arkadaşlar. Windows 8.1 kullanıyorum bazı oyunlar yükledim kurdum ve oyuna girmek istiyorum giremiyorum. 2 kere tıklıyorum oyun açılıyor sonrada oyun bilinmeyen bir sebepten çöktü hatası veriyor. Bu hatanın çözümü bilen varsa lütfen yardım etsin. Teşekkürler.
  8. Bursalı_Genç16

Windows 8.1 güncellemeler hiç bir şekilde kalmıyor

Windows 8.1 güncellemeler hiç bir şekilde kalmıyor nasıl kaldırabilirim?
  9. Bursalı_Genç16

Windows hosts dosyası gözükmüyor ve düzenlenemiyor bu dosyayı nasıl silebilirim?

Windows hosts dosyası gözükmüyor ve düzenlenemiyor bu dosyayı nasıl silebilirim?
  10. Bursalı_Genç16

Windows saat bozuldu düzelmiyor(Windows7)

Windows saat bozuldu düzelmiyor(Windows7)kırmızı ile işaretli alanı seçtiğimde saay bozluluyor ve başkada seçebileceğim birşeyu yok lütfen yardım edin
  11. Bursalı_Genç16

Bilgisayarı kastırmayacak antivirüs programı varmı ?

Bilgisayarı kastırmayacak antivirüs programı varmı ?
Top Bottom