Arama sonuçları: *

1. leroxy

Laptopumdaki mevcut Windows'u nasıl başka bir diske taşırım?

2019 Yılında Almış olduğum ASUS Vivobook X542UR Laptopum TR Standartlarına göre daha alt seviyede üretilmiş. Başka ülkelere 256GB SSD + 1TB HDD, 940MX + i7-8550U + 16GB RAM İçeren ve panelin de 1080p IPS olduğu versiyonlar satılırken TR'de satılanlar 1TB HDD + 930MX + İ5-8250U + 8GB RAM...
  2. leroxy

ROG Armoury Crate Yüklenmiyor!

Bilgisayarda az da olsa yer kapladığı için Armoury Crate'i silmiştim. Şimdi DPI vb. ayarları yapmam gerekti ve ROG Live servisi yükleniyor ekranında takılıyor ve gerisi gelmiyor. Mecbur bir önceki sürümü indirdim çünkü ASUSAşkım gene bir işler yapmış ve 3 Aralık'ta çıkan yeni sürümün dosyasını...
  3. leroxy

Edge Tarayıcıya Geçmeli Miyim ?

Yıllardır Chrome Kullanıyorum. Tüm Şifreler, Hesaplar vb. Chrome'da kayıtlı. Daha önce Edge'i Chrome İndirmek İçin Kullanmıştım. Şimdilerde Edge'e geçeyim diyorum. Sizce nasıl ? Kullananlar deneyimini aktarırsa sevinirim.
  4. leroxy

Windows 10 Ürün Anahtarı

windows 10 için anahtarım yok. oem türkçe anahtar bile 800tlye falan satılıyor. ne yapayım ?
  5. leroxy

Windows Kurulum Belleğinden BIOS Güncellenir Mi ?

tek bir usb belleğim vardı onu da uefi kurulum belleği yaptım. başka da usb belleğim yok. bu bellek üzerinden bios güncelleyebilir miyim ?
  6. leroxy

Harici Harddiske Nasıl Windows Yüklerim ?

evet ssd iade için gitti en az 2-3 hafta bekleyeceğim. bu süreçte pcyi çalıştırmak için usb bağlantılı hard diskimi kullanmaya karar verdim uefi belleği oluşturdum tam kurulumu yapacakken bu diske yüklenemeyeceğini söyledi. nasıl yükleyebilirim bunu ?
  7. leroxy

Win10 Belleği Hazırladıktan Sonra Mavi Ekran

Laptop'um üzerinden yeni aldığım masaüstü cihazıma kurmak için uefi windows 10 belleği hazırladım. rufus dahil her şey günceldi ancak son 2 gündür bilgisayarımda OTURUM AÇARKEN mavi ekran görüyorum. Beni bekletip öyle açıyor. neden böyle olmuş olabilir ?
Top Bottom