Arama sonuçları: *

1. Windows 11 aşığıyım

Windows 11 görev çubuğunda ki bir bug

Evet son güncelleme ile 22454.1000 ilginç bir bug ortaya çıktı görev çubuğu ortada ancak dikkatli bakarsanız tam ortada değil saat-tarih kısmına daha yakın duruyor :D Eskiden tam ortadaydı ancak son güncellemede böyle oldu.
  2. Windows 11 aşığıyım

Windows 11'e BÜYÜK GÜNCELLEME GELDİ! 22449.1000

Arkadaşlar an itibari ile Windows 11'e büyük güncelleme geldi bakalım neler değişiyor NT sürümü değişecek mi göreceğiz! Önemli not: Bu güncelleme Developer kanalına gelmiştir. Uykumdan uyandım güncellemeyi yapmak için :D Not2: Bu güncellemeyi yapabilmeniz için bilgisayarınızın Windows 11'i...
  3. Windows 11 aşığıyım

Microsoft, Windows 11 uyumluluk kontrol aracını güncelledi!

Microsoft, Windows 11 uyumluluk kontrol aracı olan "PC Sistem Durumu Denetimi" adlı aracını güncelledi. Artık sistemin neden Windows 11 desteklemediğini veya desteklediğini gösteriyor. Şuan sadece İnsider üyelerine açık durumda program. İndirme linki...
  4. Windows 11 aşığıyım

Microsoft'tan geri adım! Eski bilgisayarlara Windows 11 kurulmasına izin verecek

Microsoft'un dediğine göre eski bilgisayarların Windows 10 üzerinden güncelleme ile 11'e geçilemeyeceğini ancak ISO dosyası ile Windows 11'i kurabileceğini söylüyor. ISO ile kurulum yapacak kişilerin oluşabilecek sistem uyumluluğu ve güvenilirliği konusunda garanti sunmuyor. Risklerin...
  5. Windows 11 aşığıyım

Windows 11 çıkış tarihi Microsoft tarafından sızdırıldı!

Windows 11 çıkış tarihi Microsoft tarafından sızdırıldı! Microsoft'un yayınladığı Tweet'de gördüğümüz üzere saat ve tarih kısmı günümüzü değil farklı bir tarihi yani Windows 11'in çıkış tarihini gösteriyor! Yazan tarihe göre Windows 11'in tam sürümü 20 ekim 2021'de yayınlanacağını söyleyebiliriz.
  6. Windows 11 aşığıyım

Windows 11 İnsider İSO dosyası (22000.132) Microsoft tarafından yayınlandı!

Microsoft tarafından Windows 11 İnsider İSO dosyası an itibari ile yayınlandı. Ayrıca 22000.160 sürümü de güncelleme olarak sunuldu bilginize... https://www.microsoft.com/en-us/software-download/windowsinsiderpreviewiso?wa=wsignin1.0
  7. Windows 11 aşığıyım

Windows 11'de ilginç bir bug buldum!

Arkadaşlar Windows 11'de UAC (Kullanıcı hesabı denetimi)'inde bug buldum olay şu örnek olarak CMD'yi yönetici olarak açtığımızda kullanıcı hesabı denetimi geliyor ancak durum bu :D ''evet'' yazması gereken yerde ''Beni anımsa'', "hayır" yazması gereken yerde "C" yazıyor ve "kullanıcı hesabı...
  8. Windows 11 aşığıyım

Windows 11'e geçsem mi ne dersiniz?

Arkadaşlar aklıma takıldı acaba Windows 11'e geçsem mi? Şuan sanal makine üzerinden deneyimliyorum ve aşırı beğendim geçmemek için kendimi zor tutuyorum desem yalan olmaz :D Acaba geçsem mi? Siz ne diyorsunuz? Normalin üstü bir kullanıcıyım yani bir sorun oluşması çökmesi vb. durumlarda müdahale...
  9. Windows 11 aşığıyım

Windows 11 Kötü Diyen ve Eleştirenler Hakkında Düşüncelerim

Merhabalar, bugün size Windows 11 hakkında kötü, sadece tema değişmiş diyenler hakkında açıklama yapacağım. İlk olarak Windows 11'in nihai sürümü çıkana kadar kötü,tema değişmiş gibi ifadeler kullanmamız tamamen yanlış. Sebebine gelecek olursak; Windows 10'un geliştirici sürümünü hatırlayalım...
  10. Windows 11 aşığıyım

Sorunsuz kurulan Windows 11 İSO dosyası!

Arkadaşlar sorunsuz kurabileceğiniz Windows 11 iso dosyasını paylaşıyorum. This pc can't run windows 11 hatası vb. hatalar ile karşılaşmıyorsunuz. Unutmayın ki bu Developer sürümü, yani nihai sürüm değil. Olabilecek veri kaybı, virüs vb. durumlardan ben ve İSO dosyasını modlayan kişi sorumlu...
Geri