Arama sonuçları: *

1. Billur İbrahim

Mavi Ekran Hatası Aldım

Merhaba bugün sabah mavi ekran hatası yedim sebebi nedir? https://dosya.co/gzs17grrdtld/022421-15890-01.dmp.html @Vesemir @MisakiTaro @FightForHonor (treyarch abimide etiketleyecektim ama ban yemiş :( )
  2. Billur İbrahim

Mavi Ekran Hatası Aldım

Merhaba bugün sabah bilgisayarı açtım tam şifremi yazacakken birden mavi ekran geldi ve bende reset attım. Sorun ne olabilir? Minidump dosyası; https://dosya.co/ydvu0cc5bev0/020521-14250-01.dmp.html @Treyarch @FightForHonor
  3. Billur İbrahim

Format atarsam uygulamalar silinir mi?

Merhaba dün ETS 2 aldım fakat oyunu bir türlü oynayamadım hep kendi kendine kapanıyor bende pc'ye format atmaya karar verdim fakat içindeki uygulamaların silinmesini istemiyorum. Format atarken yükselt seçeneğini seçersem bilgisayarımdakiler dosyalar ve uygulamalar durur mu?
  4. Billur İbrahim

Steam Sınırlamaları Kaldırma

Merhaba ben steam hesabıma oyun almak için 30 tl yatırdım (fall guys alacaktım arkadaşlarımla oynamak için ama 38 değil 30 tl zannedip 30 tl yatıdım) yarın 10 tl daha yatıracağım ama babam kredi kartından almama izin vermediğim için ben migrostan cüzdan kodu alıp giriyorum peki arkadaş ekleme...
  5. Billur İbrahim

Eski bilgisayardan dosya aktarma

Merhaba eski bilgisayarımdaki dosyaları yeni bilgisayarıma aktarmak istiyorum bunun için ne yapabilirim usb kablosu ile bağlamayı denedim fakat işe yaramadı
  6. Billur İbrahim

Virtual Box'a MacOS Yükleyemiyorum

Merhaba virtualboxa denemek için macos x catalina kurmak istedim ama virtualboxta macos x seçeneğine girince sadece snow leopard ve 32 bit var eski bilgisayarımda oluyordu ama burda olmuyor internetten baktım sanırım biostan intel virtualization technology gibi birşeyi açmam gerekiyormuş ama...
  7. Billur İbrahim

iki bilgisayarı bağlama

merhaba evde iki adet bilgisayarım var bunları iş yerlerinde yaptıkları gibi hepsini birbirine bağlamak istiyorum ikiside windows 10 64 bit internette birkaç şey buldum ama anlamadım ve çoğu windows 7 için herhangi bir aygıt satın almadan bunları birbirine bağlayabilirmiyim (kardeşimle oyun...
  8. Billur İbrahim

virüssüz KMSpico varmıdır?

merhaba benim imzadaki gibi bir sistemim vardı birkaç gün önce sordum windows 10'a geçiyim mi diye geç dediler usb ye yazdırdım götürdüm bilgisayarcı bi abiye (babam bana güvenmedi bozarsın dedi) bu abi bana daha önce KMSpico dan windows 8.1 pro yüklemiş daha geçen hafta farkettim 4 yıldır...
  9. Billur İbrahim

windows 10 deneme sürümü yüklenir mi?

merhaba benim eski 3 gb ram ve 240 gb ssd li bir laptopum var daha önce ssd taktırınca bilgisayarcı abim bana crack windows 8.1 pro yüklemiş( ki bu adam dan bekleyeceğim son şeydi adam tam bir korsan düşmanı) ben bunu 1 sene sonra sabah öğrendim şimdi bilgisayarıma windows media creation tool...
  10. Billur İbrahim

bilgisayara windows vista yüklemek istiyorum

merhaba evde sıkıldığım için sanal makinede farklı yazılımlar çalıştırıyorum ama hiç chrome os veya vista bulamadım bu arada 1gb ram ile çalışacak ilginç işletim sistemleri söyleyebilirmisiniz
  11. Billur İbrahim

windows 10 oem almak

https://donanimarsivi.com/forum/konu/uecretsiz-windows-10-etkinlestirme.82891/ merhaba ben yeni pc topladım w 10 oem alacaktım ama böyle bi rehber gördüm şimdi korkmaya başladım yani oem key virüsmüdür ve @keremcnsz24 demişki anakarta gömülür anlamadım ben ne olucak eğer anakarta gömülürse ben...
  12. Billur İbrahim

windows 8.1 pro iyi midir??

merhaba ben eski bir laptop kullanıcısıyım benim pc windows 7 idi ama benim laptopun harddisk yandı ssd taktırdım adamda sonra w 8.1 pro yapmış birçok kişi bana windows 8 iğrenç çok kötü hemen değiştir gibi şeyler söyledi(bana biraz kulaktan dolma gibi geldi) sizce iyi midir? değiştirmelimiyim...
  13. Billur İbrahim

nereden windows xp bulabilirim?

ben dekor olsun diye odama koymak için windows xp,98 ve 95 kutusu arıyorum internette o kadar windows xp kutulu cd diye aramama rağmen bulamadım siz yardımcı olabilirmisiniz?
  14. Billur İbrahim

nereden windows 95 bulabilirim?

ben dekor olsun diye odama koymak için windows xp,98 ve 95 kutusu arıyorum internette o kadar windows xp kutulu cd diye aramama rağmen bulamadım siz yardımcı olabilirmisiniz?
Top Bottom