Arama sonuçları: *

1. Ryuga Kishatu

Temiz Windows 10 Kurulumu Nasıl Yapılır ?

Merhabalar, şu anki sistemimde güncel bir windows 10 kurulu fakat daha önceden mavi ekran aldığımdan sistem dosyalarında bozulma olabileceğini düşündüğümden ayrıca bilgisayara format atmak istediğimden bu soruyu sordum şu anki sistemime windows 10 indirmesini başlatsam seçenek yerinde bu...
  2. Ryuga Kishatu

Windows 11 e geçilir mi ?

Windows 11 ilk çıktığında belli başlı hatalar yaşandığı için geçmemiştim bu hatalar düzeldi mi artık geçilir mi ?
  3. Ryuga Kishatu

Windows Defender ile izin verilen programdan izini geri çekme

Windows Defender uygulamasında Virüs ve tehdit koruması bir programın tehlikeli olduğunu belirtti fakat ben Eylemler seçeneğinden ''izin ver''i seçtim. Fakat şimdi bu programı tamamen kaldırmak istiyorum. ne yapabilirim ayrıca...
  4. Ryuga Kishatu

Ücretsiz Windows Etkinleştirme

İnternette bir sürü windows etkinleştirme videosu mevcut fakat bunlar ya çok uzun adımlar ya da bir çoğu karmakarışık olduğundan yapamıyoruz bu gün ücretsiz şekilde 2 dakika içinde windows 10 pro ya geçiş yaptım ve sizinlede paylaşmak istedim eminim aranızda yaparken zorlanıcak kimse yok 1,5...
  5. Ryuga Kishatu

Word dosyası oluşturamıyorum

Word üzerinden ödevimi yaptım farklı kaydetten kaydettim fakat wordpad olarak giriyor her yere ve başka word dosyalarınada tıklasam wordpad e atıyor nasıl düzeltirim 1609034333 ayrıca bana gelen word dosyalarına tıkladığımda da wordpade dönüşüyor
  6. Ryuga Kishatu

Ucuza Windows Key Satın Alma Sitesi

Biliyorsunuz 20-30 tl ye windows key satan yerler ben almak istiyorum güvenilir bir site atar mısınız ben bunu buldum https://www.hepsiburada.com/microsoft-windows-10-pro-dijital-lisans-anahtari-suresiz-p-HBV000011T1CK yorumlarda olumlu sizce alayım mı
Geri