Arama sonuçları: *

1. E

Şifrem doğru olmasına rağmen yanlış diyor.

Başlangıç ekranindaki şifrem doğru olmasına rağmen yanlış diyor. Hacklendim mi? Nasil cozebilirim?
  2. E

Windows 10 İnternet Adaptörunu Görmüyor

Şöyle bir hata alıyorum. Hata aldığım için driverları da kuramıyorum. Nasıl çözebilirim?
  3. E

Windows 11 adaptoru gormuyor.

Merhabalar W11 kurarken aşagıdaki aşamada w11 internet adaptorumu görmüyor. İnternete bağlanamıyorum. Bu sorunu nasıl cozebilirim?
  4. E

Windows 11 çıktı mı?

Windows 11 betadan çıktı mı?
  5. E

Windows 11 ne zaman beta'dan çıkacak?

Windows 11 ne zaman beta'dan çıkacak? Kararlı sürüm için herhangi bir tarih var mı?
  6. E

Windows 10 Disk Ayrılmıyor

Merhabalar Windows 10 kullanıyorum ve Diski ayırmak istiyorum. Diskte 263 GB boş alan olmasına rağmen. Diski küçültürken en fazla 10 GB ayırabiliyorum. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
  7. E

Format atmanın PCye Zararı Varmı?

Format atmanın PCye zararı varmı?
  8. E

USB Aygıt Görmeme Sorunu

Windows 10da Grafik Tableti görmüyor ama klavye mouse görüyor nasıl çözebilirim bu sorunu?
  9. E

Dosyalar hızlı açılmıyor

Eskiden hızlı açılan dosyalar artık bekletiyor normal midir?
  10. E

PDFnin üzerine yazı yazabilmek için Windows uygulama önerisi

Ücretsiz olursa iyi olur.
  11. E

Virüssüz MP3 İndirme Sitesi

Siz hangisini kullanıyorsunuz?
  12. E

Kullanıcı ismimi nasıl değiştirebilirim.

Android studio kurarken ismim ayrı olduğu için hata veriyor kullanıcı ismimi değiştirmem lazım nasıl yapabilirim? 1604184606 @z.furkandenizhan @Treyarch @Linux belki biliyorsunuzdur.
  13. E

Modding Ücretsiz ZİP uygulaması önerisi

WinRarın deneme sürümü yerine önereceğiniz zip uygulaması varmıdır?
  14. E

Windows 7 ISO dosyası nereden bulabilirim?

Eski laptobumda pardus vardı.Memnundum fakat yeni pc aldigim icin eskisi kardesime kalacak.Windows 7ye geri donmek icin iso dosyasi nereden bulabilirim?
  15. E

Windows kurarken ekranda noktalar oluşuyor

Laptopa ssd taktım w10 kuracagim.Biosa girip enabled yapiyorum f10 basınca w10 çıkmasi lazim bende aşagıdaki gibi sorun var yardimci olurmusunuz?
Top Bottom